Интересни идеи за освежаване на стария двукрилен гардероб

Как да промените визията на стария гардероб, ако все не можете да отделите средства за новичък? Въпросът е особено болезнен за доста потребители, които трябва да се справят с идеята, че винаги има разходи, които трябва да покрият, а мини заплатата едва покрива текущите месечни разходи. Ето затова в днешната статия ще Ви предложим няколко евтини и бързи трика за това как да постигнете уникален ефект с помощта на подръчни материали. Мисията днес е да направим стария гардероб по-интересен и цветен. Всеки разполага у дома с двукрилен гардероб, който от употребата вече е изгубил блясъка си. Не изхвърляйте счупеното огледало и дисковете, които вече са толкова надраскани, че са неизползваеми. Нужен Ви е само пистолет с топъл силикон, с който да залепите декоративните елементи в желана форма върху наранените врати на гардероба. Това е един от методите, с които освен, че ще създадете една нова визия на двукрилния гардероб ще накарате и естествените слънчеви лъчи да играят с огледалните повърхности. Така ще постигнете и обем в помещението. С парченцата от счупеното огледало и също така натрошения диск можете да оформите сърце, което да залепите върху най-надрасканата част от гардероба. Действително самата мебел няма да стане съвършено нова, но поне за известно време ще имате възможност да прикриете следите от употребата ѝ.интересни двукрилни гардероби

Друг също евтин начин за постигане на този ефект е да закупите самозалепващо се фолио. На пазара се предлагат разнообразни десени, които могат да преобразят двукрилния гардероб. Ако е в детска стая можете да го направите толкова интересен, че дори децата да пожелаят да Ви помогнат в разкрасяването му. Би било наистина забавно цялото семейство да се включи в тази полезна задача. Обърнете внимание на лайсните. Най-често от употребата те започват да се разлепят и винаги се закачате на стърчащите им краища. Ако нямате подходящо лепило можете да използвате топлия силикон, с който да се опитате да ги залепите. Ако пък вече тотално не подлежат на ремонтиране отново можете да използвате самозалепващото се фолио, с което да ги облепите.

Навремето двукрилния Ви гардероб е бил супер модерен и шикозен. С пълния си блясък сте го внесли у дома и сте го напълнили с любимите си вещи. Сега обаче сърце не ви дава да го изхвърлите, дали от носталгия и привързаност или пък поради липса на средства за нов. Затова действително освежаването му може да се окаже приемливо решение. Разбира се, това няма да промени факта, че скоро ще трябва да го замените със здрав и съвършено изглеждащ модел. Когато сте готови на същинската промяна можете да потърсите производителя на качествени двукрилни гардероби ЛениСтил.

Публикувано в Гардероби с етикети . Постоянна връзка.