За Антре

Събрали сме многообразни интериорни идеи в блога за естетика и стил в дома. В http://www.antre.bg/ искаме да сме практично полезни с една систематизирана и доста интересна информация. Главните теми са именно свързани с обзавеждането, с конкретните мебели, тяхното разположение, габарити и характеристики. За интериорните дизайнери дори най-елементарния на пръв поглед детайл има огромна значимост за цялостната визия на обстановката. Ограничения при избора на мебели има и те са непосредствено свързани с напасването на параметрите на обзавеждането спрямо избраните мебели. Естествено, че в подобни ситуации имаме нужда от съвет. Професионално и компетентно мнение всъщност би било доста полезно, ако сме на етап „поставени в затруднение“.

Преценката оставяме на нашите читатели, но се стремим да дадем една правилна насока и старт, от който те да тръгнат. Ремонта е факт и следва да закупите мебели. Това е тънък и деликатен момент, с който не всеки потребител би се справил сам. Действително ние имаме различно виждане и стил на обзавеждане. Така че съвсем конкретни в съветите си не бихме могли да бъдем с нашите публикации. Идеята е да се доближим максимално до личното Ви желание и нужда от практична и в същото време полезна сама по себе си мебел.

Паралелно с качеството на обзавеждане, независимо дали това са мебели за дневна (секции,мека мебел), спалня или кухня, върви и финансовата страна на въпроса. В блога ни се опитваме да намерим най-добрите цени  и да оптимизираме разходите, които вероятно ще направите.  Ще Ви запознаем и с новостите в технологично изпипаните мебели. Посетете блога ни по категории и вижте какво е най-ново при спалното обзавеждане, какви са възможностите на модерните кухни и дали релаксиращата мека мебел си заслужава да бъде притежавана, дори портманта/антретата са опция. Споделената информация се надяваме да бъде приложима и ефективна при избора на новите Ви мебели.  Нашият блог предоставя една възможност и само вие решавате дали да се възползвате от написаното тук.

Благодарим ви, че ние посетихте!