ъгъл

Защо отдаваме такава значимост на избора на ъглов диван

Мека мебел

В креативността на производителите на мека мебел можете да се уверите посещавайки раздела на магазин Мебели Арена, в който ви очакват иновативни идеи и предложения. Сред асортимента се отличават като функционалност и визия моделите холови ъгли. Тяхното предназначение е доста широкообхватно и затова често такива модели могат да бъдат забелязани в офиси, ресторанти, кафенета, рецепции. За да си купиш идеалния от Мебели Арена ъглов диван се нуждаеш от кратко ръководство, което ще споделим в следващите редове.

Определяне на размерите

Най-практичен е този модел мека мебел, на който можете да разчитате за идеална адаптивност. В крайна сметка това, което е необходимо да се вземе под внимание са именно някои ключови особености, които се отнасят точно до пропорциите на ъгловия диван. Когато избирате е добре да знаете, че:

  • Г-образния модел може да се позиционира на всеки свободен ъгъл;
  • С него можете да разделите голямо помещение на зони;
  • Препоръчително е височината на облегалката да не надвишава нивото на прозорците;
  • Броя на местата и размера се определя от нуждите на домакинството.

Когато избирате размер винаги се водете от това пред дивана и около страниците му да има поне 50 см свободно пространство за преминаване.

Дизайн, стил и цвят

Холов ъгъл

Безспорно ролята на ъгловия диван не е само в това да заема малко площ и да осигури повече места за сядане. Хубавото е, че когато избирате такъв продукт имате право да изберете креативен, модерен и изтънчен модел. И понеже всеки холен кът си има своята интериорна визия то е редно да съобразите стойлинга на дивана с останалата част от интериора.

Мебели Арена предлагат на своите клиенти:

  • Класически модели;
  • Дизайнерски варианти;
  • Ретро ъглови дивани;
  • В ориенталски стил;
  • Модулни системи и други.

Целта е да изберете този тип, който най-много отговаря на вашето виждане за иновативност, адаптивност и функционалност за да се фокусирате върху идеалната възможност за стилна атмосфера.

Дизайна, стила и избраните цветове на тапицерията са в основата на това новия ви холов ъгъл да изглежда идеално и да се хармонизира с обстановката. Когато инвестирате в такъв важен за жилището си елемент е обяснима голяма взискателност, която проявявате. А за да не допуснете грешки от Арена са се погрижили да съберат на едно място най-прекрасните и съвременни колекции от мека мебел, която е достойна да ви служи.

Отлични качества, топ цени и дълъг гаранционен срок – вземете си диван, който да се превърне в любим холен атрибут, използван от цялото семейство.