подови настилки

Нуждае ли се се дома ви от качествен паркет и какъв

Други Интериорни Идеи

Възможностите за декориране на пода никак не са малко. Когато търсим уют и комфорт в дома си, но пък държим на чистотата то това, което търсим е качествена подова настилка, която да се поддържа лесно. Може би не е случайно, че все по-голям процент от домакинствата се възползват от поставянето на паркет като разумно многофункционално решение, благодарение на което интериора изглежда приятен, а дървесните мотиви носят усещане за уют и спокойствие. Многообразие от качествени паркети от Лерос представяме на вниманието ви днес в случай, че ви предстои ремонт на настилката в хола, коридора, спалнята или трапезарията. Какви са възможностите и как да изберете подходящия вариант предстои да ви разкажем в днешната публикация.

Настилка от естествен материал са оптимален уют

Преди да инвестирате в паркет имайте предвид, че на пазара се предлагат различни варианти. Класификацията се отнася до различната технология на изработка и вложените в направата на подовата настилка материали. Едни от вариантите, от които можете да се възползвате е естествения паркет. Той се характеризира с отличната си устойчивост на натоварване. Въпреки, че естествената дървесина, която се влага в производствения цикъл би могла под влияние на натоварване и влажност да се деформира то иновативните технологии, които се прилагат от производителите гарантират безупречната им стабилност. Дори при интензивно механично натоварване не се наблюдават промени, измятания и усуквания, които биха били повод за притеснение.

Характерните високоякостни свойства на този тип се дължат на:

 • Влагане на три слоя естествена дървесина, които са слепени по специална технология;
 • Завършващия слой е с декоративен ефект и може да имитира всякакъв вид дърво;
 • Има възможност за циклене и лакиране при захабяване и износване;
 • Носи неповторимост и красота в помещението;
 • Почиства се изключително лесно.

Цената на естествените паркети е по-висока, но предвид това, че са изключително качествени това идва да покаже, че инвестицията е напълно оправдана.

Ламинирана настилка – достъпния избор

паркет

От Лерос предлагат на вниманието на своите клиенти огромен набор от решения, с които могат да бъдат декорирани различни помещения. Ламинирания вид е сред най-предпочитаните декоративни подови настилки, тъй като се характеризира с отлични качествени показатели. Причините за инвестиция се дължат още на:

 • Здравината, която настилката притежава;
 • Високия коефициент на износване;
 • Дълготрайност;
 • Удобен и лесен монтаж;
 • Издръжливост на третиране с различни препарати;
 • Уникални десени и декорации.

Клиентите категорично проявяват висок интерес към ламинираните паркети, тъй като се предлагат на много достъпни цени и освен това придават елегантност и модернистичен облик на всяко едно помещение. Огромен избор от подови решения ви очакват в онлайн магазин Лерос.