мебели за кухня

Заслужава ли си инвестицията в луксозно кухненско обзавеждане

Други Интериорни Идеи

Много семейства държат интериора в жилището им да бъде стилен и елегантен, а защо не и дизайнерски. Това е въпрос на личен вкус и очаквания към обзавеждането, но днес ще поговорим по-конкретно за кухненската зона. Дали си заслужава да поръчаме луксозно обзавеждане за мястото в което се приготвя храната. Отговорът е да, защото тази стая все пак е част от целия апартамент и не може да бъде отделена чисто визуално и естетически.

Има много жилища, чиято концепция е с отворен тип и шкафовете се намират заедно с дневната. Точно поради тази причина търговците представят стилни дизайнерски модели. Венус – луксозни модулни кухни могат да бъдат разгледани онлайн и да се поръчат на изключително преференциални цени.

С какво се отличават луксозните модулни кухни

Първото, което ще ни направи впечатление е външният вид и дизайна. Тук е обърнато внимание дори на най-малкия детайл, шкафовете са прецизно конструирани и цялостната визия на модела е луксозна. Материалите използвани за направата на модулната кухня са едни от най-добрите към момента, гарантиращи здравина и устойчивост на елементите. Шкафчетата и чекмеджетата са снабдени с механизми за безшумно и плавно затваряне и отваряне.

Луксозните модулни кухни обикновено имат и LED осветление. То е изключително атрактивно в тъмните часове от денонощието и още по-впечатляващо, ако горните шкафове имат стъклени вратички. Магазин Венус предлага да обърнем внимание на един подобен вариант. Готово луксозно модулно обзавеждане с остров Сити 971 – МДФ Бяло гланц/Сонома – с цели термоплотове, плавно затваряне:

кухня
  • „Готова кухня с остров Сити 971“- предложение с цели термоплотове и остров;
  • Кухненските модулни шкафове имат механизми за плавно затваряне на вратите;
  • материалите са висококачествено МДФ и ЛПДЧ.

Модулен модел, който се характеризира с красив дизайн и изработка. Помислено е за всичко, което ще е необходимо за ежедневната експлоатация и поддръжка. Имаме бърз достъп до всички уреди, достатъчно голям плот и много място за съхранение.

Какви са причините да поръчаме по интернет

Такъв вид мебелировка струва доста пари, ако бъде поръчана по индивидуален проект. В онлайн каталозите се откриват чудесни възможности, които ще ни спестят средства и в същото време ще внесат невероятен лукс и класа в домашната обстановка. Освен че в интернет магазина моделите са по-достъпни те често са и на промоция. Добре е да следим каталога редовно и да изчакаме артикула, който сме набелязали да бъде намален допълнително.

Доставката ще се извърши възможно най-бързо и така ще се радваме на новото си обзавеждане, без да изчакваме дълги месеци. Най-важното от всичко е, че имаме възможност да обмислим покупката си на спокойствие у дома и да измерим необходимите пространства, за да сме сигурни, че поръчваме най-точното.