комплект

Малката детска стая – няколко хитри начина да спестите място

Спални

За да разберете как най-добре да мебелирате детската стая, трябва да се поставите на мястото на малчугана и да виждате нещата през неговите очи. От гледната точка на хлапето, пространството трябва да е интересно, полезно и да предоставя достатъчно място за игри. А пък от ваша гледна точка е необходимо да има и достатъчно мебели за съхранение на дрехи, играчки и учебници. Перфектно комбинирани артикули за детска стая ще разгледате в онлайн магазин venus.bg и много бързо ще откриете правилната за вашето дете.

Съвети за дизайн на малката детска стая

За да се развива детето правилно и хармонично, то се нуждае от най-различни вещи, но как да ги поставите, ако стаята е далеч от идеалните размери. Нашият съвет е когато подреждате мебелите да ги опрете по протежение на стените. Това е чудесен начин да увеличите центъра, без да го претрупвате с обемисти предмети и така, палавника ще има повече място за игри. Друг практичен начин да спестите място е да купите модел легло venus с вградени чекмеджета под него, където детето само ще може да си подрежда нещата. Много удобни са така познатите скринове, ако пък вече имате ученик – бюро и няколко рафтчета с книги, ще допълнят функциите на стаята.

Комплект за детска стая

Детска стая Сити 5020 от venus – възможност да мебелирате малката стая с всичко необходимо:

  • Легло с функционално чекмедже под него;
  • Бюро с две чекмеджета и вратички, а също и две етажерки;
  • Вратичките притежават механизъм за плавно затваряне;
  • Мебелите venus са изработени от висококачествени материали MDF и ПДЧ;
  • При нужда купете още гардероб или скрин.

Най-правилно е детето само да избере цветовете и различните декорации за стаята си. Практичните мебели ще са му от полза ежедневно. А вие се доверете на магазин venus и създайте най-удобната и компактна детска стая.