спалня

Колко е лесно да направим перфектната спалня с готов мебелен комплект

Спални

Обзавеждането на един дом изисква внимание и креативност, както и правилен подбор на отделните мебели. Всичко трябва да е в синхрон и подбрано с много вкус. Днес ще поговорим малко по-конкретно за спалнята, тъй като тя е една специална стая в която прекарваме време насаме, спим, почиваме си или пък се приготвяме за излизане. Научи повече за съвременните комплекти за спалня, представени от онлайн магазин Venus.bg. Подобен вид обзавеждане със сигурност ще ви спести много време и ще ви гарантира удовлетвореност накрая. Артикулите са изработени от изключително качествени и здрави материали, за да сте сигурни в дългата им и безпроблемна употреба.

Защо да изберем мебели в комплект

Колкото и вълнуваща да изглежда мисълта за подбора на новия интериор със сигурност обикалянето по магазини и търсенето поотделно на различните артикули, ще ви изнерви напрегне. Ако разгледате онлайн каталога и научете повече за различните готови комплекти ще установите, колко по-приятно и лесно е да избирате цялостно обзавеждане с всички необходими вещи. Преди да инвестирате, научете повече за това какво включват този вид предложения. Обикновено базовите артикули са предвидени – легло, гардероб и нощни шкафчета.

Разнообразието обаче между стиловете и цветовете е наистина голямо и със сигурност ще намерите вариант, който да ви грабне вниманието. Научете повече за моделите и прочетете внимателно в какви размери и конфигурации се предлагат. Така много лесно ще откриете правилния комплект, който да направи спалнята невероятна. От Venus.bg ви предлагат – Спален комплект Алексия – 160/200 – Бяло гладко/Черно шагре – научете повече тук:

мебели за спалня
  • спален комплект „Алексия“ е съставен от легло с дъно, табла и амортисьорен повдигащ механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство;
  • леглото може да се използва с еднолицев и двулицев матрак;
  • комплектът за спалня притежава и две нощни шкафчета;
  • двукрилен гардероб с огледала, лостове и рафтове;
  • „Алексия“ се изработва от ПДЧ, с избор на цвят. Научете повече за плоскостите ПДЧ и техните характеристики.

Стилен и елегантен модел при който силно изпъква цветовата комбинация между черно и бяло. Направете любимата си стая за почивка красива и най-вече функционална.

Повдигащият амортисьор – необходимост и удобство за всяко легло

В последно време много от клиентите се наслаждават на това допълнение към леглата. Изключително практичен механизъм, чрез който само с едно движение повдигаме матрака и спокойно можем да използваме цялото подматрачна пространство. То е толкова голямо колкото е и самото легло, за това ще има къде да прибираме всякакви неща и домът ни би изглеждал подреден и добре организиран. Разгледайте предложенията и се запознайте с възможностите на спалните, научите повече и за амортисьора, който ще ви помогне да имате още една мебел за съхранение.