детски комплект сити

Как да изберем подходящи мебели за детската стая

Други Интериорни Идеи

Децата заслужават да бъдат щастливи и да прекарват добре времето когато са си вкъщи. За целта трябва да имат перфектно обзаведена детска стая в която нищо не липсва и ще се чувстват достатъчно уютно и удобно. Може да изпълните тази мечта като изберете подходящи мебели в комплект от интернет магазин https://www.venus.bg/детска-стая/детски-стаи-комплекти/комплект-за-детска-стая-ivanoi-diommi-40-065-90-190-см. Различните модели ви предлагат много възможности за подредба на вещи, място за учене и разбира се за почивка. Съобразете се с предпочитанията на вашия малчуган относно любим цвят и стил, за да го зарадвате с нещо красиво, което ще му носи само радост.

Как лесно и бързо да изберете подходящия комплект

Огромно предимство е това, че ще купите всички мебели наведнъж и няма да се налага сами да търсите артикулите както и да се опитвате да ги комбинирате. Това е направено от професионалисти и със сигурност ще останете доволни от финалния резултат. Мебелите които включват отделните комплекти са важни за ежедневието на децата, затова трябва да намерите точното място за всеки един. Присъстват вещи като леглото, гардеробче, нощно шкафче, бюро за ученика, етажерки и рафтове. Най-вече е помислено да има достатъчно пространство за подредба на дрехи, играчки и учебници с което стаята да бъде подредена и чиста. Venus.bg препоръчва един перфектен модел. Комплект за детска „IVANOI“ DIOMMI (40-065) – 90/190 см:

детско обзавеждане диоми
  • Легло с висока табла;
  • Подматрачни дъски- за поставяне на двулицев матрак;
  • Нощно шкафче с две чекмеджета;
  • Бюро с чекмедже и подвижен плот за клавиатура;
  • Надстройка за бюро с две вратички и рафтчета;
  • Колонен шкаф с две чекмеджета и рафтове;
  • Колонен шкаф с две врати и рафтове;
  • Двукрилен гардероб с лост за закачалки и две чекмеджета;
  • Скрин с шест чекмеджета.

Функционален и красив модел, който е изработен в комбинация между два цвята предлагащи много свежест и радост за децата. Може да поръчате мебелите и в друг нюанс, ако той е любим на вашето дете.

Защо е важно допълнителното място за съхранение

Винаги в детската стая трябва да бъде подредено и разтребено, а това ще стане най-лесно ако притежавате достатъчно пространство за съхранение. Търсете мебели които са практични и удобни както и с достатъчно пространство. Непременно трябва да присъства голям гардероб и допълнителен скрин към него. Скринът е много практична мебел, която винаги е подходяща за детската стая. Чекмеджетата побират много неща и могат да бъдат лесно използвани от децата, защото са на подходящата височина. Обърнете внимание на всички комплекти които се предлагат в каталога на търговеца и преценете кой от тях е най-удобен за вашето жилище.