легло

Модерна детска стая с перфектно изработено легло

Спални

Всеки родител иска да предостави на детето си най-добрата среда в която то да се развива и расте щастливо. Точно затова и мебелните сайтове са се постарали да предложат в каталозите си богато разнообразие от най-различни мебели, подходящи за малките. Ако разгледате тук https://www.venus.bg/детска-стая/детски-легла ще ви направи впечатление красотата която излъчва всеки един артикул. Това все пак е и факторът, който ще привлече погледа на детето и ще направи леглото – любимо и предпочитано. Освен привлекателни на външен вид детските легла са направени от устойчиви материали безопасни за здравето.

Детски легла venus – материалите за изработка ще ви впечатлят

Както вкусовете на хората са различни, така и материалите от които се произвеждат мебелите също. Всяко семейство, което държи на традициите би избрало легло от естествена дървесина. Те разчитат на този материал, тъй като е здрав качествен и много трудно може да бъде повреден. Топлината и уютът, които носи дървото са много търсени. След него се нареждат популярните през последните години MDF и ПДЧ плоскости. Те са на значително по-ниски цени, а това ги прави фаворит на потребителите. Не е направен и компромис с качеството, защото плоскостите също са здрави и устойчиви. Много лесно се поддават на обработка, а това помага всяко легло venus да бъде боядисано в красив и впечатляващ цвят. Металът не е сред най-популярните материали за изработване на детски артикули, въпреки че е здрав – създава усещане за студенина.

Детски модел Сити 2004 от venus:

Детско легло
  • Има странична табла и повдигащ механизъм, чрез който се разкрива достъп до подматрачно пространство за съхранение на багаж;
  • То е част от модулна система за обзавеждане на стая „Сити“;
  • Може да добавите и секция с бюро и гардероб от venus. Подходящ матрак също може да бъде закупен.

Подходящата мебел venus трябва да покрие всички ваши критерии и изисквания. Не правете компромис с качеството, а изберете търговец с доказано добра репутация.