шкаф за кухня

Какви са предимствата на модерните модулни кухни

Кухни

Всеки иска домът му да бъде добре обзаведен с красиви и практични мебели, които да използва всеки ден и да се чувства удобно и спокойно. Внимателно трябва да преценим как да обзаведем кухненското пространство, защото то е най-натоварено от всички зони в дома. Съвременните модулни мебели много допринесоха за това, шкафовете да изглеждат по-красиво от преди и да бъдат достатъчно практични за ежедневна употреба. Модулна кухня Алис в бяло е чудесен избор, ако искате съвременно излъчване и качествено изработени шкафове. Всички елементи може да откриете онлайн в каталога на Venus.bg.

Защо да изберем модулна кухня

Най-лесно ще декорирате това помещение, ако сами изберете елементите които съставляват конструкцията – горни, долни шкафове, колони, термоплот, термогръб и дръжки. Всеки детайл може да бъде внимателно премислен преди покупката като предварително сте измерили свободното пространство и сте начертали схема по която да търсите различните модули. Постарайте се при монтажа да спазите критерия за височина, която ви е достатъчно удобна. Нужно е да може спокойно да използвате всеки шкаф, горен, долен и мивката също да бъде на подходяща височина. Съвременното обзавеждане в бяло не изисква специални грижи, защото покритието е достатъчно устойчиво на влага и замърсяване и може спокойно да се почиства с влажна кърпа. Venus.bg предлагам да поръчате едни от най-модерните модули:

долен шкаф
  • Долен кухненски шкаф Алис B5 с врата и рафт – бяло гланц – 40 см – една врата и рафт;
  • Долен кухненски модул Алис B4 с врата и чекмедже – бяло гланц – 40 см – едно чекмедже, врата и рафт;
  • Горен кухненски шкаф Алис G58 с витрини и ниша – бяло гланц – 80 см – две витринни врати, рафт и ниша.

Едно от най-големите преимущества на модулното обзавеждане е наличието на механизми за плавно отваряне и затваряне на шкафчета и чекмеджета. Благодарение на него няма да чувате непрестанно скърцане или трясък на вратички при използване.

Да поръчаме ново обзавеждане от интернет

Не е нужно да плащате големи суми за да имате удобно и качествено оборудване в кухненската зона. Интернет магазина ви дава тази възможност на много по-достъпна цена и с различни други привилегии. Имате най-новите и качествени артикули от които да избирате в разнообразни стилове, цветове и размери. Разгледайте всичко на спокойствие от дома си и преценете кои модели са най-подходящи за Вас. Всичко в каталога има точно описание под изображенията, размерите са точно упоменати. Ако следите каталога ще откриете и промоции от които да се възползвате и да поръчате на много по-достъпна цена.