кухня

Знаем ли как правилно да изберем ново обзавеждане за кухнята?

Кухни

Днес, все повече хора се оплакват от това, че им е трудно да изберат подходящи мебели за кухнята. Всички актуални модели са толкова красиви и разнообразни, че наистина изборът не е никак лесен. Трябва да се отбележи и това, че инвестицията е дългосрочна и е важно шкафовете да са максимално удобни за използване от семейството както и достатъчно здрави. От магазин Венус ви препоръчват да се насочите към модулните кухни, които са изключително адаптивни и практични. Те са подходящи за интериора на всеки един дом, стига да са съчетани с вашите потребности и вкусове.

На какви изисквания трябва да отговаря обзавеждането за кухня?

На първо място ще споменем външният вид и дизайна, които са първото правещо впечатление. Специалистите не препоръчват да избирате само на базата на този критерий, защото има редица други практични функционалности, върху които е редно да се помисли. На първо място стои размерът и организацията на самите шкафове. Преценете с колко голяма пространство разполагате и направете конкретни и точни измервания, за да сравните параметрите с предлаганите модули.

Съчетайте долните и горни шкафове по този критерий и по това колко неща смятате да съхранявате в тях. Тук е моментът да определите, дали желаете уредите също да бъдат вградени в шкафове. Ние ви препоръчваме точно това, тъй като обзавеждането ще стане много по-модерно и красиво, а най-вече ще се поддържа лесно хигиената. Ето и един конкретен модел, който може да бъде поръчан от сайта на Венус. Ъглово кухненско обзавеждане Хит и Елит 6 – с цял термоплот, витрина и плавно затваряне:

  • „Хит и Елит 6‘‘ представлява готова модулна ъглова кухня от серията ,,Хит и Елит‘‘;
  • съчетана е от горни и долни шкафове, витрини, етажерки, чекмедже, подиум за готварска печка и място за вграден аспиратор;
  • към обзавеждането за кухня са включени цял термоплот и цокъл;
  • лице в цветовете Дъб сонома и Бял гланц;
  • корпус в нюанс Бяло гладко;
  • моделът е изработен от качествени материали МДФ и ПДЧ.

Ъгловото разпределение на модулите е едно от най-предпочитаните, заради удобството което предлага. Когато приготвяте храната, много бързо ще достигате до всичко необходимо, тъй като се оформя практичен работен триъгълник.

Да изберем ли светло обзавеждане за кухнята?

Много по-предпочитани станаха светлите тонове при избора на мебели. Вече няма защо да се тревожите, дали ще останат петна и замърсяванията, тъй като модерните материали, от които се изработват се поддържат по-лесно. Плоскостите имат специално защитно покритие, което понякога е гланцирано, понякога е матово. Само трябва да забършете леко с чиста и влажна кърпа и всички замърсявания ще се отстранят. Ако има по упорити петна ползвайте обикновен препарат за съдове.