легла

Как да изберем практично легло за детската стая?

Други Интериорни Идеи

Ако искате да промените интериора на стаята на вашето дете, трябва да намерите качествено и функционално легло. Това е може би най-важният елемент от обзавеждането, понеже малчуганите трябва да са отпочинали, за да растат и да имат достатъчно енергия. Мебели ВЕНУС ви представят модерни и качествени артикули, изработени от здрави материали, за да предложите най-доброто на дечицата. Ще изберете по-лесно нова мебел, ако познавате добре характеристиките на различните варианти.

Какви критерии трябва да покрива детското легло?

Тази мебел, е от изключително значение и това прави изборът ѝ доста сложен. Важно е внимателно да определите модела, който ще подхожда на детската и да се съобразите с възрастта на детето. То трябва да е настанено достатъчно комфортно както на ширината така и на дължина. Актуалните детски легла се предлагат в много различни конфигурации и размери, което ви дава шанс много по-лесно да прецените правилното във вашия случай. Ако изберете да инвестирате в хубав и качествен продукт, ще останете очаровани и от допълнителните екстри, които притежава. Става въпрос за многото места за съхранение като ракла, чекмеджета или повдигащ амортисьор.

Всичко това ще ви даде възможност да поставяте много неща във вътрешността на самата мебел и да я използвате напълно рационално. Външният вид на модела е добре да бъде съчетан с останалото обзавеждане. Това е причината много хора да се насочват към артикулите от естествена дървесина, които имат универсален вид и лесно се комбинират. В сайта на Венус може да разгледате новите оферти и да се запознаете подробно със следния модел. Детско легло Капан 34 – 90/200 см., Натурален:

детско легло
  • детско легло с ракла „Капан 34“ е подходящо за еднолицев матрак;
  • за изработката на модела е използвана висококачествено масивно дърво – Чам;
  • има табла към стената и повдигащ пружинен механизъм, който позволява използването на подматрачното пространство;
  • разполагате с ракла с предно и горно отваряне, която осигурява допълнително място за съхранение.

Прекрасна мебел гарантираща дълга и безпроблемна употреба.

Защо да изберем луксозна мебел за детската стая?

Обзавеждането тук трябва да бъде по-специално и затова дизайнерите съветват да се насочите към по-качествени и луксозно изработени изделия. Децата не пазят много вещите си, но това е повод да ги научите да се грижат за леглото по-добре и да го ценят. Това са изделия, които ще гарантират спокойствие и комфорт на малчугана, като биха направили детската много по-уютно и красиво място. Инвестирайте в подходящо легло, което детето да може да използва спокойно дълго време, без да се притеснявате, че нещо ще се счупи или повреди.