Мистър Клийн – смарт решението при прането на мокети

Други Интериорни Идеи

Спокойно може да се каже, че прането на мокет е сред най-досадните домашни дейности, с които бихме могли да се ангажираме. То отнема доста време, а на финала не се знае дали ще получим желаните от нас резултати. Поради факта, че повечето от нас не използват професионални почистващи препарати, също както и не владеят съвременните методи за почистване, съвършената чистота в много случаи си остава химера… А ние не сме никак доволни от това!

Изберете умният начин да видите мокета си отново чист

Колкото по-малко домашни задължения имаме в ежедневието си, толкова по-добре! Защо?

  • Така ще можем да обърнем внимание на любимите си хора, или пък да се потопим в приятни за нас занимания, за които често не остава ред.
  • Наместо да стоим с часове над мокета в хола, перейки го и опитвайки се да премахнем праха по него, ще можем да си починем и да се позабавляваме.
  • Прането на мокет ще се превърне в занимание за някой друг. На професионалната почистваща компания, която ще ни изненада с невиждани досега резултати!

Към коя почистваща фирма да се ориентираме

Мистър Клийн – пране на мокет – Вашият шанс да се сбогувате завинаги с мръсната си подова настилка, която от много време се е нуждаела от дълго почистване. Но поради една или друга причина все не Ви е оставало време да се заемете с нейното освежаване, като това е дало и своя негативен резултат… Погрижете се домът Ви да е чист, започвайки от мокета и завършвайки с матрака в спалнята, който също трябва да бъде редовно почистван. Спестете време и усилия, наслаждавайки се на страхотни резултати, които не сте виждали досега.

Какви са цените

Доста от Вас живеят със заблудата, че професионалното пране на мокети струва твърде много, че повечето от нас да могат да си го позволят. Но това съвсем не е така… Ако изберете пране на мокети от Мистър Клийн, ще успеете да се възползвате от бюджетни решения, без това да бъде за сметка на качественото изпълнение на всяка една от предлаганите почистващи услуги. Уверете се сами:

Машинно изпиране на подови настилки тип мекиЦена
– килими до 50 кв.м3 лв./кв.м
– килими над 50 кв.м1,5 лв./кв.м
– мокети до 50 кв.м3 лв./кв.м
– мокети над 50 кв.м1,5 лв./кв.м

Много често, когато отидем до близкия магазин, за да купим почистващи препарати, харчим дори и повече в сравнение с това просто да поканим професионална фирма в дома си. А резултатите далеч не са същите както при специализираното пране на мокети, което е удачно за всеки дом, без значение каква е неговата площ. Възползвайте се още днес!