Предимствата на плъзгащите се врати на гардеробите

Гардероби

Колко пъти, когато се налага да отворите вратата на гардероба от невнимание я блъскате в леглото. Теснотията отново е повод да се замислите как да промените нещата и да реорганизирате разположението на мебелите. Както и да преосмисляте това и да въртите обзавеждането в спалнята е факт, че отваряемите врати на гардероба са основната пречка. Кажете стоп на изкъртените лайсни и наранените повърхности. Имаме правилното решение с лени стил гардероби – плъзгащи врати. Факт е, че именно с този начин на отваряне се постигат доста положителни резултати. На първо място печелите пространство. А то в повечето случаи все не ни достига.

Днес от гледна точка на това да оползотворите всеки сантиметър от миниатюрното си жилище търсим всякакви алтернативни варианти за да усвоим всеки един сантиметър. Плъзгащите врати на гардеробите ни позволяват да оптимизираме подредим помещението по свой вкус, а не така както самата мебелировка го изисква. Пред няколко години се считаше, че тези механизми много лесно се развалят и не са толкова ефективни като класическото отваряне. Всъщност вероятно това са били рекламни трикове, с които производителите на панти са целели да продават повече от своите артикули. Това обаче не успя да убеди потребителите и те разчитат на механизмите за приплъзване за да спестят пространство и да направят гардероба си по-елегантен и изискан.

Лени стил предоставя на своите многобройни клиенти уникални модели гардероби, които освен стилни и прекрасни се отличават и с висок качество на вложените материали. Да притежавате такава мебел, която да организира по най-ефективния начин вещите Ви и да изглежда уникално красиво вече е възможно. Вижте колекцията ат предложенията на гардероби с плъзгащи врати и се убедете в тяхната функционалност и практичност. С помощта на този иновативен метод за отваряне потребителите обитаващи не големи пространства могат да си гарантират, че напълно практично стаята ще бъде подредена. Ако търсите наистина елегантност и изисканост то се доверете именно на тези гардероби, които са плъзгащо се отваряне.

Възможностите за декориране на вратите са няколко. С поставянето на огледала можете да  си спестите средства за тоалетка, а принт стъклата пък са в състояние да използват светлината и оптически да направят стаята по-просторна. Липсата на обков по вратите е едно от съвременните решения, които производителите на мебели използват. Така се постига онзи съвременен космически ефект, с който дори спалнята предизвиква изключително очарование и естетика. Правилния избор е гардероб от лени стил с плъзгащи врати. Доверете се на качеството и на уникално достъпните цени за всички предлагани продукти.