декорация за стена

Как да променим интериора с помощта на стилните фототапети?

Други Интериорни Идеи

Ако сте от хората, които държат на това домът им да бъде по-различен и оригинален, ще искате да използвате покрития, които са иновативни и съвременни. Вече не е актуално стените да бъдат боядисани в един цвят или с някаква декоративна мазилка, след като можете да разположите подходящи фототапети. Прекрасни модели ви очакват и онлайн на fototapeti24.com. Ако пазарувате от интернет сайт, ще има по-добра възможност да се запознаете с разнообразните варианти, да обмислите покупката си и да останете наистина доволни от крайния резултат. Този артикул ще придаде на апартамента различно излъчване и ще го направи невероятно стилен и уютен.

Какви са положителните характеристики на модерното покритие за стени?

Днес изделията се изработват от изключително качествени материали, което ги прави толкова предпочитани от потребителите. Фототапетите са не просто красиви и елегантно изглеждащи покрития, но също така направени по безопасен начин и не отделят никакви вредни вещества в атмосферата.

Търговците ви предлагат да разпечатат избрания от вас фототапет в желан размер така, че картината която сте поръчали да пасва точно на стената на която ще се поставя. Монтажът също е лесен и няма нужда да викате специалист, защото и сами ще се справите достатъчно бързо. Фототапетите са предпочитани и защото прикриват несъвършенства и неравности по стената, като така оформят по-красив и елегантен интериор.

Как да направим дневната красива с правилния фототапет?

В момента най актуални и търсени са 3D фототапетите. Те представляват платно с красиво триизмерно покритие, което може да бъде разположено абсолютно навсякъде. Тези изделия визуално разширяват пространството и това ги прави толкова подходящи именно за дневната.

Това обикновено е най-голямата стая в жилището, но тъй като се използва от всички, трябва да е добре обзаведена и уютна. Ако изберете да използвате 3D фототапет на една от стените ще направите пространството по интересно и ще привлечете погледа като фокусен център. Хубаво е, че може да избирате от разнообразни опции: това са абстрактни картини, пейзажи, цветя и други. От Fototapeti24.com ще ви представят следните идеи:

фототапет
  • декорирайте едната стена – облицовката ще привлече вниманието, за това ви съветваме да го поставите на стената, където ще бъде разположен и телевизорът. Изберете подходящи цветове, в зависимост от обстановката и интериора. Ако артикулът е 3D ще създадете по-интересна атмосфера;
  • използвайте дизайн с абстрактни фигури – той е подходящ, ако жилището е по-модерно и харесвате арт картините;
  • внесете романтика с цветя или екзотични пейзажи – от модела, който ще използвате зависи, как ще изглежда дневната, затова помислете внимателно. Ако картината, която сте избрали включва цветя или някакъв красив пейзаж, определено атмосферата ще се получи романтична и спокойна.

Направете дома си модерен и актуален с подходящия фототапет, за да сте различни и оригинални винаги. Освен в дневната зона бихте могли да използвате тази облицовка и в други части от апартамента като коридор, спалня или кухня.

Имат ли място фототапетите в интериора на детската стая?

Малчуганите високо биха оценили покритието за стена, защото за тях изненадите са най-големи. Фототапетите за деца се отличават с красиви, ярки цветове, приказни герои, животни, природа и други забавни анимации. Тъй като децата имат по-голямо въображение, те ще оценят красотата, която би създала една картина на стената в стаята. Лесно ще намерите дизайн, който да отговаря на вкусовете на вашето дете, независимо от неговата възраст и ще направите пространството приятно, уютно и весело.

Съветваме ви при избора да обърнете внимание и на комплекта мебели както и на преобладаващите цветове, за да съчетаете красивата декорация за стена с останалите вещи. 3D моделите са изключително реалистични и добре изработени така, че в очите на малчуганите те ще са като истински. Естетиката в детската стая е от изключително значение, тъй като тя основно формира първите впечатления на децата, от заобикалящата ги среда.