Съвети за разчупване на обстановката у дома. Съвети от ЛениСтил.

Други Интериорни Идеи Кухни Мека мебел

 

Нуждаете се от разчупване на обстановката? Старата мебелировка вече ви е твърде скучна и овехтяла? Изборът за ново обзавеждане е пред вас и сега трябва да се заемете с нелеката задача да решите къде какво и как ще поставите. Как обаче да направим така, че действително изборът ни да бъде правилен? И какво се крие под това определение? Днес с помощта на специалистите от leni style ще направим един съвсем обикновен анализ на ситуацията и ще видите колко лесно би било да се насочите към мебелировка, която не само да достави удоволствие, а и да бъде достатъчно практична. Пазара предоставя разнообразни оферти. Накъдето и да се обърнем виждаме реклами, билбордове и всякакви други подобни, които целят да привлекат вниманието ни като потребители. Но ето как да селектираме производителите и да изберем именно този вид мебели, които определено можем да наречем правилни и подходящи.

Критерии, по които клиентите определя мебелировка за дома си:

  • Не е нужно да отделите месеци в търсене на обзавеждане. Направете си един бърз преглед на съвременните предложения в интернет. Това би било доста полезно за да изберете дизайн и стил на новите си мебели. Дори и да не можете да си позволите скъпата италианска мебел разумното решение да се представите на български производител като leni style идеите си и да получите една нормална оферта. Така не само, че ще получите нещо ефектно, но и няма да се налага да плащате високи суми за така наречените вносни мебели.
  • В разнообразието можете да се пообъркате. На картинка всички предложения са елегантни и красиви, с внушителни размери и форма. Е да, но жилището Ви е твърде малко за да побере прекрасната холова гарнитура от екрана на компютъра. Затова вземете лист и химикал и запишете габаритите на мебелите, които реално дома би могъл да поеме. Определено размерите са отговорни за това да постигнете балансирано обзавеждане.
  • Дойде ред и на цветовете. Тук трябва да бъдете особено отговорни към тонрането. Ако вече имате декориране на стените и таван ще се наложи да се съобразите с тях при избора на цветова комбинация за мебелировката. Препоръчително е да се използват от 3 до 4 цвята, като двата са основни за визията на помещението. Обикновено има съчетание между акцентиращата мебел в стаята и цвета на стените, но това не е задължително. Използвайте любимите си нюанси и ги съчетайте така, че да не натоварвате атмосферата. Всяко помещение може да бъде в различна тоналност и така да създадете динамиката, която търсите в дома.

Не е нужно да се интериорни дизайнери. Достатъчно е да се доверите на ЛениСтил и ние ще преобразим дома Ви така, както желаете. Очакваме Ви!