готова кухня

Каква кухня да изберем за малко помещение

Кухни

Пред много от клиентите стои въпросът как да обзаведат една минималистична кухня. Независимо от размерите, тази стая е важна за всяко семейство, тъй като там се приготвя храната и съхраняваме много различни неща. Задължително шкафовете трябва да бъдат достатъчно на брой, но трябва и да бъдат така разположени, че домакинята да се чувства комфортно и да има достатъчно свободно място за работа. Венус Кухня ви дава прекрасна възможност да организирате правилно помещението, като изберете модулна комбинация, включваща всичко необходимо. Може да избирате от различни дизайни и размери. Освен това формите за монтаж също ви дават известна свобода.

Коя конфигурация е най-добре да поръчаме

От формата в която ще бъдат подредени шкафовете зависи много, до каква степен ще усещаме комфорт докато сме в стаята. Дори квадратурата да не е много голяма, пак може да избирате между различни конфигурации:

кухня сити
  • Линейна кухня – една от най-подходящите за случая, защото всички уреди са в една права линия, има горни и долни шкафове, но те могат да бъдат в размер и бройка която ви удовлетворява;
  • Двуредова – също удачна за малкото помещение, което освен това е дълго и тясно. Различните шкафове ще бъдат от двете страни и винаги ще имате възможност да достигате до търсените неща лесно;
  • Г-образна кухня – бихме я нарекли най-функционална, защото създава своеобразен работен триъгълник в който печка, мивка и хладилник са на перфектно разстояние един от друг.

Тук основна роля играе вашата лична преценка и това колко неща имате за съхранение. Препоръчваме ви да вградите електроуредите, за да бъде конструкцията още по-елегантна и лесна за поддръжка.

Важен ли е цветът на мебелите в кухнята

От съществено значение за излъчването на цялата мебелировка е нейният цвят. Кухненската зона много често се обзавежда за доста години напред и трябва да бъдем отговорни към решението, в каква тоналност ще бъде. Добре е да изберете любим за вас цвят или такъв, който е неутрален, за да изглежда обзавеждането елегантно и да остане максимално дълго актуално. Стиловете и дизайните в каталога на онлайн магазин Венус се изключително разнообразни и вие със сигурност ще намерите подходящ, който да се впише в интериора на дома ви. Кухнята освен функционална трябва да бъде и естетически издържана.

Помислете внимателно върху днешните съвети и разгледайте различните видове в каталога на онлайн търговеца. Имате шанс на спокойствие у дома си да прецените най-правилно коя комбинация ще е подходяща за дома ви. Измерете точно пространството, начертайте си примерен проект и действайте смело.