мебели за кухня

Да поръчаме ли практична модулна кухня онлайн

Кухни

В последно време обзавеждането съставено от отделни елементи, комбинирани помежду си е много търсено и предпочитано. То предлага една определена мобилност, която се харесва на потребителите и им дава шанс да направят интериора по-различен и открояващ се. Особено подходящ би бил изборът на модулна кухня https://www.venus.bg/кухни, защото с нейна помощ ще направим любимото на цялото семейство обзавеждане функционално и елегантно. Бихте могли да изберете готова комбинация, съставена от производителя или сами да начертаете схема по която да поръчате отделните елементи индивидуално.

Какви са основните предимства на модулните кухни

Главното и най-важно е това, че те ви дават голяма свобода в монтажа. Без значение с колко място разполагате в жилището си и дали имате отделно помещение в което готвите, ще намерите достатъчно практични модули, които да се впишат в пространството и ще го оползотворят напълно. От вас се иска просто да измерите внимателно зоната в която ще се прави монтажът и да прецените в каква форма желаете да бъдат поставени шкафовете.

Модулите за кухня са разнообразни като функции – горни и долни със стъклени вратички или класически. Шкафове за вграждане на електроуреди с чиято помощ всичко ще бъде изрядно подредено и прибрано. Онлайн може да изберете различни стилове и цветове, които да се доближават до интериора във вашия дом. Venus.bg препоръчва модулния Кухненски комплект Сити 935 – 202 см. – с цял термоплот:

кухня
  • комплект „Сити 935“ притежава всичко необходимо за обзавеждането на зоната;
  • той включва шкафове, чекмеджета и място за аспиратор;
  • за удобство са добавени цял термоплот и механизъм за плавно затваряне на вратите;
  • използваните материали са MDF и ПДЧ с перфектно качество.

Белият цвят при модулните кухни стана изключително популярен, защото създава усещане за повече пространство и лесно се комбинира с останалото обзавеждане.

Блок кухните и удобството което предлагат

Формата в която ще бъдат монтирани модулите също е важна, тъй като от нея зависи колко бързо ще достигате до различните уреди, продуктите за готвене и домакински принадлежности. За да изберете правилно трябва да помислите внимателно какви възможности ви дава пространството. Ако то не е достатъчно голямо не се притеснявайте, тъй като красивите линейни варианти са едни от най-предпочитаните. Всички шкафове са подредени в права линия, така че безпроблемно ще изпълнявате домакинската си роля. Всяка жена знае колко е важно бързо да може да приготвя храната, да е сервира и да почисти след това, за да се наслади на почивката си. Обърнете внимание на всички предложения онлайн и поръчайте новото оборудване възможно най-скоро.