кухня

Знаем ли как да обзаведем красива и удобна кухня?

Кухни

Всеки е наясно, че най-голяма инвестиция в интериора на дома си прави, когато избира обзавеждане за кухнята. Тази част от апартамента е с изключително значение, защото тук прекарвате доста време, приготвят се различни ястия и съхранявате много разнообразни принадлежности и електроуреди. Мебели ВЕНУС ви препоръчват да изберете готов комплект от различни шкафове, които да направят дома ви по уютен и удобен. Комбинациите мога да бъдат в готов вид, но тъй като са на модулен принцип има опция и сами да създадете свой собствен модел на кухня. При втория вариант, трябва да отделите малко повече време и внимание.

Какви положителни характеристики притежават шкафовете за кухня с модерен дизайн?

Вероятно обзавеждането което използвате в зоната за готвене е от доста ототдавна. Днес визуално шкафовете изглеждат много различно, дизайнът е променен и най-вече конструкциите са максимално функционални. Когато отваряте и затваряте вратичките вече няма да чувате неприятното тракане и скърцане, тъй като те имат механизъм за безшумна експлоатация.

Долните шкафове са обединени от удобен термоплот, върху който спокойно да подреждате хранителните продукти и да приготвяте заготовка за ястията. Горните шкафове се свързват с долните посредством термогръб и всичко придобива завършен вид. Благодарение на този практичен дизайн имате възможност много лесно да чистите и подреждате, след което обстановката е уютна и стилна. Когато поръчвате обзавеждането за кухня, обърнете внимание и на модулите, чрез които се вграждат мивката и електроуредите. Важно е да поръчате комбинация, която е в абсолютно точните размери на свободното пространство и всичко ще бъде наред. От Венус ви предлагат следната възможност. Кухненски комплект Сити 928 – 242 см. – с цял термоплот:

мебели за кухня
  • комплект „Сити 928“ притежава всичко необходимо за обзавеждането на кухнята Ви;
  • обзавеждането включва шкафове, чекмеджета, бутилиера, място за абсорбатор и отделение за печка;
  • за удобство са добавени цял термоплот и механизъм за плавно затваряне;
  • моделът се изработва от висококачествено ПДЧ.

Разгледайте и другите предложения онлайн, за да намерите дизайн, който ще бъде в синхрон с интериора в дома ви и ще ви носи удоволствие.

Удобно ли е да купим всичко от онлайн магазин?

Няма защо да избирате най-скъпия възможен вариант като поръчате мебелите по индивидуален проект. Това освен много пари ще ви коства и голяма част от времето, през което ще чакате обзавеждането. Много по-практично е да направите съответната инвестиция от интернет търговец, защото тук намирате голямо разнообразие от комплекти отделни модули и всичко нужно да направите любимата си кухня удобна и функционална.