Комплект

Изборът на маса и столове за трапезарията – възможен и безкомпромисен

Кухни

Може би всеки ще се съгласи, че трапезарията е сърцето на дома. Там се събираме да се насладим на вкусно приготвената храна, да разговаряме с останалите членове на семейството, а понякога организираме събирания на роднини и приятели. Така наситената откъм емоции зона, трябва да бъде мебелирана по един наистина функционален, практичен и в същото време естетичен начин. В онлайн магазин Венус ви очаква комплект маса и столове, с помощта на които всеки път когато се храните ще усещате комфорт и спокойствие.

Как правилният комплект маса и столове ще ви помогне да организирате зоната за хранене

Когато говорим за форма на трапезната маса – правоъгълната такава се явява предпочитана от повечето семейства. Най-доброто помещение за нея е стая с голяма дължина. Там правоъгълната маса оставя достатъчно свободно място за движение. Спокойно може да кажем че 120 сантиметра дължина е напълно подходяща да бъдат настанени 4 човека, докато 150см вече би могла да побере и шестима. Практичните комплекти маса и столове в магазин Венус, притежават и така популярния през годините разтегателен плот. Тази функционалност ви помага едновременно да имате обширна маса за много гости и компактна през останалата част от времето.

Комплект маса

Комплект маса VENUS 1104 и столове LOREN 2103:

  • Луксозен комплект маса и столове, които ще осигурят комфорт за вас и гостите ви;
  • Масата е със стабилна дървена конструкция и качествен плот от MDF с мотив;
  • Имате механизъм за разтягане на плота, който е автоматичен;
  • Столовете са много елегантни изработени от естествена дървесина и тапицирани с висококачествена дамаска в цвят каки;
  • Не пропускайте, прекрасната възможност да добавите още на брой столове при нужда.

Виждате колко бързо и лесно с един комплект маса и столове от Венус – трапезарията ще се оживи моментално. Подарете си лукса да използвате елегантни и качествени мебели ежедневно.