диван бенджамин

Как да открием перфектния диван за дневната

Мека мебел

Да изберем обзавеждане за жилището  е едно от най-важните неща които имаме като отговорност. Всеки иска щом се прибере да се отпусне и да се чувства максимално комфортно, заобиколен от красиви и функционални мебели. Интериорът предразполага да си почиваме и релаксираме като забравим за ежедневните проблеми. На първо място винаги поставяме меката мебел в лицето на дивана. Той трябва да бъде в подходящ размер както и с гарантирано качество на изработка. Виж тук модерни дивани от Мебели Венус и поръчай този който ще бъде в синхрон с останалите вещи в интериора.

Какви са важните особености на модерните дивани

Меката мебел се представя от производителите в най-различни размери, стилове и вариации. Тъй като това е най-купуваният артикул е нормално да бъде допълнен с различни механизми и функционалности, които да ни позволят да го използваме по различни начини. Вижте тук всички модели предлагани от търговеца. Определено модерните дивани се отличават с по-голям размер, за да ни бъде действително комфортно както и с наличието на разтегателен механизъм. На меката мебел обикновено седим, но има моменти когато ни е нужно още едно легло поради някаква причина, и тогава на помощ ни идва именно диванът. Вижте тук предложенията и определете подходящото за вас. Ъгловите модели се отличиха като най-предпочитани, заради своята адаптивност и комбинативност. Лесно намират правилното място в стаята и безпроблемно се комбинират с другите мебели. Венус препоръчва един от новите модели. Ъглов диван VIP Plus – с функция сън и ракла – вижте тук повече от характеристиките:

холов ъгъл
  • „VIP Plus“ представлява модерен ъглов модел от луксозната серия на Ergodesign;
  • Моделът е оборудван с функция сън, която бързо и лесно ще го превърне в легло;
  • Ракла за съхранение;
  • За изработката на дивана са използвани висококачествени материали – полиуретанова пяна и силиконов пух. Вижте тук още за артикула.

Елегантен и модерно изработен артикул, който винаги ще направи интериора различен и обновен. Качествената изработка гарантира пълен релакс и спокойствие когато го използвате. Вижте тук още модерни модели и дизайни.

Защо е препоръчително да имаме мека мебел с разтегателен механизъм

Да открием функционална и модерна мебел, която е допълнена с разтегателен механизъм е най добрата възможност за едно спокойно ежедневие. Обикновено стаите не достигат и ако сме се сдобили с артикул, който може да се превръща в спалня трябва да сме доволни. Вижте тук в каталога на търговеца, голямото разнообразие от варианти които със сигурност ще ви предложат много удобства. Използвайте функцията „сън“  щом ви дойда гости или пък искате да си починете на спокойствие.