холов ъгъл авеню

Как да изберем красив и практичен холен диван

Мека мебел

Холът е от помещенията в които се чувстваме най-удобно поради факта, че интериорът и мебелировката ни предразполагат към почивка и релакс. Определено изборът на диван е най-важен, така че отделете необходимото внимание, ако ви предстои подобна покупка. Не подменяме тази мебел толкова начесто и затова един актуален модел Каприз от онлайн магазин Venus.bg със сигурност ще ви допадне. Тези видове се отличават с това, че са многофункционални и със сигурност ще ви предложат много удобство щом се настаните на седалките.

Защо да предпочетем модерна мека мебел с ъглова форма

Когато купувате подобен артикул се стремете да намерите наистина най-комфортния, този който ще се впише лесно в интериора на дома ви и в неговите размери. Каприз е един от вариантите, който прави силно впечатление в каталога на търговеца. Има множество функционалности като разтегателен механизъм, за да го използвате и като място за сън, ракла под седалките за багаж и достатъчно площ да се настаните, ако сте четиричленно семейство. Каприз винаги ще ви предложи уют и топлина. Моделът е изработен от висококачествени материали, а цветът може да бъде по ваш избор от каталог. Venus.bg предлага да се запознаете с модел Каприз по-подробно. Ъглов диван Каприз с табуретка – с ракла и функция сън:

ъглов диван
  • „Каприз“ представлява ъглов диван с включена табуретка;
  • Формата на табуретката перфектно се съчетава с лежанката и може да се използва както отделно, така и като допълнение към ъгловия диван;
  • Възглавниците за сядане и облягане са изработени от дунапрен, които са с ципове за по-лесно почистване;
  • Ъглов диван „Каприз“ разполага с функция сън с изтеглящ се механизъм и падащ гръб, за спокоен и пълноценен сън;
  • Под лежанката се намира практична ракла за съхраняване на вещи.

Един много добре конструиран диван с привлекателен дизайн и най-вече с наличие на табуретка. Това допълнение ви помага да разположите повече хора, когато имате гости и в същото време може да долепите табуретката до лежанката, за да се излегнете качествено.

Да изберем ли текстилната тапицерия

Интернет магазините предоставят възможност на клиента сам да определи цвета и тапицерията в които ще бъде изработен новият им диван. Въпреки, че кожата може да ви привлече със своя лукс и елегантност ви препоръчваме да изберете текстилната дамаска, защото тя създава много по семейна атмосфера, приятна е на допир и се поддържа лесно. Съвременните материи са висококачествени и не задържат петна което е важно за една толкова семейна и натоварена мебел. Разгледайте всички цветове тапицерии и изберете красив нюанс, който ще отива на вашия хол и ще го направи красив и стилен.