маса

Холни маси за любителите на нестандартното

Други Интериорни Идеи

Ако сте фенове на екстравагантното или модерното, не е нужно да се придържате към стандартните мебели за вашата всекидневна. Красива дизайнерска холна маса е точното попадение за смелите натури, които искат да се откроят в тълпата. Такъв тип модели ще откриете в интернет магазин venus. Когато седнете удобно пред телевизора или поканите приятели на гости, уютната обстановка ще бъде предпоставка за приятни и весели разговори. Дизайнерските холни маси са оригинални, смели, но в същото време снабдени с достатъчно функции, така че да останете наистина впечатлени.

Ако не разполагате с голямо пространство има варианти

Изключително красиво бихте могли да съчетаете дизайнерска холна маса от два-три модула с различна височина и размери, които се побират един в друг. Тези модели са невероятно пестящи откъм място, но и практични, когато ви е необходима площ. Изборът на подходящата холна масичка има своите особености. На първо място, много добре трябва да знаете какво търсите, за да изберете по-лесно.

Декоративна холна маса

Ще се опитаме да ви помогнем с няколко маси от venus:

  • Комплект 3 бр. Помощни холни маси Mercan – изработени от метална конструкция с квадратна форма, също от метал в червен цвят;
  • Холна маса Mimoza – дизайнерска холна маса със заоблени форми и стъкло, през което се вижда вътрешната част. Изработена от MDF в топъл дървесен цвят;
  • Холна маса Destan – елегантна правоъгълна форма, изработена от MDF. Горен плот с две чекмеджета и втори плот в основата. Великолепна изработка и атрактивен цвят.

В крайна сметка, без тази дизайнерска холна маса, къде бихте оставили любимата си напитка, почерпки за приятелите, списания или красива ваза с цветя? Независимо от формата на масичката и материалът от който е изработена, това остава една практична, декоративна мебел, без която холът ви ще бъде незавършен. Доверете се на моделите предлагани от мебелен магазин venus и няма да сгрешите в избора си.