приста легла

Има ли правила за избор на идеалния модел легло?

Матраци Спални

Когато стане въпрос за обзавеждане на спалнята много хора започват от избора на легло. Тъй като този елемент е най-съществен в помещението е безспорно от значение как ще подходим по отношение на неговия избор. а никак не са малко нещата, с които трябва да се заемете и предвидите – размер, форма, функционалност, дизайн, стил и т.нат. Не по-маловажно е и какъв матрак ще бъде избран за съответното легло. И ето, че вече имаме доста неща, за които трябва да помисли и приоритет се оказват магазините, които имат разнообразни продукти и действително биха ни помогнали при покупката на легла с матрак. Да започнем първо от размера. И в случая той е значение,защото ако леглото и матрака са несъразмерни то няма да създадат максимално удобната композиция, с която да се чувстваме удовлетворени и спокойни по време на сън. А леглата са максимално разнообразни по отношение на тяхната ширина и от тук забелязваме и техните подварианти като  приста, единични, двойни и всякакви други. Ако не намерите идеалния матрак за тях то със сигурност спалнята няма да е хармонично обзаведеното и подредено местенце, за което сте мечтали. И така ако ще купувате легло приста то и матрака трябва да е с такъв размер. Обикновено мебелисти и производители на матраци работят със стандартни размери, което на практика води до това когато имате нужда от легла с матрак 160/200 то те да са пълен синхрон и да си пасват идеално. И най-малкото разминаване води до дискомфорт, което не е препоръчително за здравословния ви сън. А знаете, че когато човек се буди непрекъснато, става поради болки в гърба от неудобния матрак и скърцащото легло то това влияе и върху дневните му ангажименти и дейности. Затова ако сте поставени пред избор и трябва бързо да вземете решение по отношение на покупката на легло с матрак потърсете мебелна фабрика ЛениСтил. Тук Ви очакват не само разнообразие от съразмерни продукти, но и такива, които ще доведат до истинска наслада, спокойствие и релакс.двойно легло

Споменахме преди малко леглата приста. За някой от вас те са ретро модел, който вече е поизгубил позициите си на пазара. Всъщност обаче сте в грешка, тъй като се оказва, ме такива легла все още предизвикват интерес и то при обзавеждане на детски стаи, стаи за гости, при мебелиране на малки апартаменти за отдаване под наем и т.нат. Интересното при този модел легла е, че те са еднакво практични не само като единичен, но и двоен размер. Реално легло тип приста – персон и половина са перфектното решение за дома, когато искате да спестите място. От самото им наименование се подразбира, че при нужда кревата може да се използва и от двама души. Но е истинско удобство, когато имате шанса сами да се настаните на това комфортно легълце. Имайте предвид следното – когато си купувате персон и половина легло винаги избирайте матрак, който да отговаря на неговите размери. Много от този модел легла се изработват с функционален подматрачен механизъм и от тук изискването за пасващ матрак е повече от важно. Ако има луфт между таблата и матрака можете да се нараните неволно и да си причините сериозни травми. Затова проявете отговорност и оборудвайте вашата приста съобразно нейните размери. ЛениСтил има перфектното решение за своите клиенти. Леглата персон и половина са на супер разумни цени и комбинацията с удобен матрак би ги превърнала в идеалния избор за предстоящото обзавеждане на тийнейджърската стая. Ако пък си имате и помещение, отредено за гости то отново можете да изберете такова легло, с което да сте в готовност, когато някой роднина ви посети. Леглата са наистина доста разнообразни по своя дизайн и вид. Пристите са едни от най-практичните, тъй като доста от моделите предоставят възможност не само за пълноценна почивка и здравословен сън, но и позволяват да бъдат използване като скринове или дори гардероби. Освен подматрачния механизъм, за който спомнехме по-горе има и легла персон и половина, които имат и ракла. Това е супер решение за прибирането и съхранението на спалното бельо и завивки. Те са защитени от замърсяване и винаги ги ползвате при необходимост.

По-малкия размер от пристата са единичните легла. Те са решение за обзавеждане на детска стая. В зависимост от това дали помещението се обитава от едно или две деца креватите трябва да са съобразени с наличната площ. Разгледайте единични легла – модели онлайн от ЛениСтил. Безспорно доста атрактивни са онези, които са от типа двуетажни. Децата ги обожават, но родителите са скептични, тъй като ако леглата не са достатъчно обезопасени има вероятност от падане на детето от леглото и сериозно нараняване. Изключително практични са вариантите, които могат да се поставят на ъгъл. Тук се спестява доста място, като само единия ъгъл се заема, а другия може да се използва за организиране на кът за учене с гардероб и скрин. единично леглоВсичко обаче зависи изцяло от факта с какви размери и помещението. Има жилища, в които детските стаи са твърде начупени и единствения вариант за поставяне на легла е за такива двуетажни. Но пък при други, които са с прави стени е напълно разумно да се позиционират две единични легла и така всяко от децата да си има спокойно собствено местенце за сън и почивка.  Лесно е да направите правилния избор, тъй като в онлайн колекцията на ЛениСтил има огромен избор от продукти, които да ви удовлетворят. Без значение дали са единични или приста тези легла също могат да бъдат с подматрачен механизъм, което наистина ще спести доста пространство от наличната площ за съхранение на всякакви вещи. Така стаята ще изглежда много по-подредена и спретната, а децата ще имат достатъчно пространство да творят и да се забавляват с любимите си занимания.

Когато се нуждаете от качествено и практично обзавеждане, независимо дали това са легла или друг тип мебел, първо потърсете онлайн магазин мебели ЛениСтил. Разумния избор на добра цена са гарантирани!