матрак делукс

Защо изборът на матрак е важно и отговорно решение

Матраци

Покупката на нов матрак не се извършва толкова често, както на някой други елементи в жилището ни. Точно поради тази причина не сме достатъчно добре запознати с характеристиките на продуктите. Във времето те се надграждат и стават по-добри, като предлагат все повече комфорт на своите притежатели. Венус матрак 140/200 е чудесна възможност да се сдобиете с качествен и комфортен модел. Много семейства нямат възможност да поставят голяма спалня и купуват легла за матрак 140/200. Този размер, въпреки че изглежда по-малък е достатъчно удобен и често се търси.

Кои са ключовите предимства на двулицевите модели

Клиентите обикновено се интересуват от преимуществата, които ще им донесе даденият вариант. Размерът 140/200 задължително трябва да бъде спазен, но по-важното е параметрите които предлага матракът. Двулицевите модели имат изключително дълъг експлоатационен живот и могат да се използват от всичките си страни. Пълнежът им винаги е съчетание от няколко отделни материала, за повече комфорт и удобство. Венус ви представя артикул, който ще привлече вниманието ви. Двулицев матрак Ergo Disk 140/200:

двулицев матрак
  • „Двулицев матрак Ergo Disk“ е с ядро от 7 зони;
  • Body Soft пяна, която ще Ви предостави необходимия комфорт за един спокоен сън;
  • Той е със сертификат за медицински продукт, подходящ за хора с проблеми в гърба и кръста;
  • Обвит е в два калъфа вътрешен калъф от полиестерно трико и външен, който може да се пере при необходимост;
  • Гаранцията е 5 години, а височината на артикула 20 см.

Предимствата на този продукт са много и ще се уверите в тях подробно, когато го поръчате и използвате известно време. Сънят е важен за всички, а благодарение на качествения матрак 140/200 ще си гарантирате това.

Важно ли е на колко твърдо спим

Всеки човек има лични критерии за това каква степен на твърдост му е най-удобна по време на сън. Основно ще намерите следните възможности:

  • Меки модели 140/200 – те потъват под тежестта на тялото и създават усещане за релакс, но все пак това зависи от тежестта и на самия човек;
  • Твърди модели – тяхната форма почти не се променя под тежестта на спящия и са много подходящи за хора с проблеми в гърба и кръста;
  • Средно твърди – те създават опора в определени точки и потъват в други, така създават голямо удобство.

Не се колебайте да потърсите нов и по-качествен модел, за да се чувствате достатъчно отпочинали и да спите винаги добре настанени. В каталога на онлайн магазина ще намерите подходящия за вас размер 140/200 и той със сигурност ще подхожда на рамката на леглото.