легло

Как да изберете перфектното обзавеждане за детска стая

Други Интериорни Идеи

Всеки малчуган си мечтае за красива и уютна детска стая. За родителят също е важно да му я осигури, като прецени внимателно какви мебели ще са необходими и как да бъдат подредени в помещението. Сега не е трудно да откриете готови комплекти, които ще ви улеснят и ще предоставят всичко нужно на малкото съкровище. Модерното детско обзавеждане Венус е перфектният избор, ако искате интериорът да бъде стилен, функционален и харесван от детето. Мебелите са изработени от висококачествени материали, а това е ключът към успеха на начинанието.

Кое обзавеждане е подходящо за стаята на две деца

В случай, че се налага да обзавеждате стая за две деца, сигурно се тревожите, че ще претрупате пространството с мебели и няма да има достатъчно място за игри. Онлайн магазин Венус ви предлага детско обзавеждане с включено двуетажно легло, което освен, че изглежда атрактивно и ще допадне на децата е много практично и писти място. Няма защо да се тревожите за тази конструкция, понеже  е изработена от висококачествени материали и предлага необходимата здравина и безопасност. В комплектите са включени още гардероб, бюра и шкафчета. Тези комбинации се отличават със своя красив дизайн и хармонично съчетание на отделните мебели. Само така ще бъдете напълно сигурни, че пространството е оползотворено по правилния начин и децата имат достатъчно място за игри, учене и сън.

Детско обзавеждане

Детско обзавеждане Рики – идея за обзавеждане от Венус:

  • Двуетажно легло, подходящо за еднолицеви и двулицеви матраци;
  • Оборудвано е с: повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство за багаж;
  • Двукрилен гардероб с 4 бр. Рафтове и лост за закачалки;
  • Бюро с надстройка и шкаф с място за ТВ.

Съвременните артикули на модулен принцип, ще ви дадат възможността да подредите отделните елементи както ви е удобно, спрямо особеностите на самата стая. Изберете мебелите на Венус и подарете на децата си щастие и безгрижни дни.