циклене и лакиране на пракет

Колко струва услугата циклене и лакиране на паркет

Ремонт и Строителство

Естествения паркет е подова настилка, която е предпочитана от домакинствата поради това, че наистина придава една изключително аристократичност, уют и топлина на помещенията. Със сигурност удобството да ползвате такава обаче не касае само и единствено натоварването, но също така и полагането на грижи, които са свързани с правилната поддръжка. Натуралния или още известен като естествен паркет се „чисти“ и освежава с така наречената техника циклене. На практика не толкова сложна, но пък изискваща компетентно и професионално отношение с оглед на това да се постигнат най-добри крайни резултати. много клиенти се питат колко струва циклене на паркет и какво всъщност включва тази услуга. Днес ще ви представим експерти в тази област, които могат не просто да почистят паркета ви, но да му върнат първоначалния облик и да му вдъхнат живот.

Акцент към услугата и цената

Самата услуга, която е предлага от специалистите от ТопПаркет включва няколко направления. Дейността е разделена поради това, че има клиенти, които държат само на циклене, а други изискват и лакирането на паркета. Така, че за да удовлетвори всеки свой клиент от ТопПаркет предлагат комбинативни услуги и цени, които според възможностите всеки клиент да може да използва.

И така услугите са свързани с:

циклене на паркет
  • Циклене на паркет с професионална машина с прахоуловител;
  • Почистване на остатъчната прах от настилката;
  • Обесмасляване (при необходимост)
  • Обезпрашяване;
  • Нанасяне на лак една или три ръце в зависимост от желанието на клиента.

Има някои специфични особености, които е важно да бъдат взети предвид, поради това, че всеки обект и паркет се отличават със своите особености и характеристики. Несъмнено онова, което е важно да знаете е, че за да не потъмнее паркета непосредствено след цикленето и обезпрашаването е важно да се нанесе първата ръка лак. За да бъде здраво покритието и паркета да не се надрасква и наранява лесно от ТопПаркет препоръчват да се изчака първия слой да изсъхне добре, а след това да се нанесе втори и при нужда трети.

А цената? Разбира се , че е от значение, когато става въпрос за професионално и компетентно свършена работа. С услугите на ТопПаркет получавате най-добри за третиране, обработка, циклене и лакиране на паркет. Старта на тарифите на услугите от 6,50 за квадрат като в услугата влиза и лак, който е подходящ за вида и цвета на паркета, който желаете да бъде освежен.

За винаги безкомпромисни резултати се доверете на екип с доказан професионален опит и многобройни доволни клиенти.