достъп до имот

Как да контролирате достъпа до вход, общи части на жилищна сграда или асансьор – решения от Метал22

Ремонт и Строителство

Сигурността в една жилищна или бизнес сграда е решаваща за спокойствието на нейните собственици, обитатели и гости. Това, което се забелязва през последните години е, че се увеличават клиентите, които търсят подобряване на нивото на защита. И тъй като монтирането на СОД системи изисква ежемесечно плащане на такси, което доста оскъпява целия процес то сред едни от еднократно платените, но даващи наистина много добри резултати са системите за контролиран достъп до сградата. Това е иновативна и доста търсена услуга, която включва монтирането на специални врати, които се отварят с чип, инсталиране на система за контрол на достъп и ползване на асансьор, инсталиране на цифрови домофонни системи и много други. Ако се интересувате от това как да подобрите сигурността на вашия вход или бизнес сграда е време да потърсите специалистите от metal22.com.

Какво предлагат на клиентите си metal22.com

Сигурност, надеждност, ограничен достъп на лица, които имат нечисти намерения към вашето имущество или бизнес – ето това си осигурявате с ползването на услугите на metal22.com. Ако за новото строителство на сгради е от съществен приоритет достъпа до общите части на сградата да бъде ограничен то ето, че има смисъл от това днес старите панелни или тухлени блокове, при които вратите винаги са зейнали и примамващи недоброжелатели да бъдат подобрени именно в това отношение.

Имайте предвид, че от metal22.com предлагат цялостни решения за своите клиенти като осигуряват изработката по размери и съобразно нуждите на домакинствата:

достъп до асансьор
  • Входни врати с ограничен достъп с ципове;
  • Инсталиране на система за контролиран достъп до асансьори;
  • Контрол на достъп до етажи със затворени с витрини и отваряеми с чип врати;
  • Осигуряване на контролиран достъп до затворен паркинг с бариера и т.нат.

За да бъдете спокойни за своето имущество или бизнес е от приоритетно значение да се вземат под внимание иновативните технологии, които можете да приложите за ограничаване и контролиране на достъпа до определени общи части, паркинг или имоти.

От metal22.com разполагат с възможността да приложат индивидуално разработени системи съобразени с естеството на имотите, така че домакинствата да бъдат сигурни, че дори извън домовете си те са защитени и недостъпни за външни лица, които нямат право на достъп. Контрола на достъп не само цели да бъде защитен даден имот, но и да бъдат сведени разходите за електричество, които се плащат за асансьор, за осветление на стълбищните клетки и т.нат. За да оптимизирате не само достъпа, но и общите режийни разходи винаги можете да се доверите на експертите от metal22.com.