трикрилен гардероб

Компромисен вариант ли е избора на трикрилен гардероб?

Гардероби

Заговорим ли за задължителни и особено важни за дома ни мебели няма как да не обърнем специално внимание на гардеробите. Това са онези решения в обзавеждането, които ни помагат да се справим с организацията и подредбата така, както на самите нас ни харесва. Да удовлетворим интериорното си желание и да създадем съвършената обстановка не се изискват специални дизайнерски умения. Просто е определящо да намерим онзи модел гардероб, който напълно да отговори на нуждите и потребностите ни. А едни то най-масовите модели гардероби са тези с две, три или четири крила. Идеята на този избор, който ни се предлага от мебелните компании е в това да се предостави едно ефективно организиране на пространството съобразено с параметрите на стаята, в която имаме намерение да позиционираме гардероба.гардероб с три кррила

Ако гардеробите с две крила са ви твърде малки, а онези с четири са прекалено обсебващи пространството то имате и алтернативен вариант – трикрилен гардероб. Обикновено този модел гардероби се счита за компромисно решение, но всъщност наистина се оказва практичен и функционален метод да организирате спалнята и да въведете ред в подредбата на вещите си. предимството, което ни се предоставя от мебелните производители е в това, че тук имате не само право на избор по отношение на вътрешната организация, но също така и според механизмите за отваряне на вратите. По –елегантни и добре изглеждащи са онези с плъзгащ се механизъм. В действителност по този начин успявате да се възползвате о всеки сантиметър площ като това не влияе върху удобството и комфорта при отварянето на вратите на гардероба. Трите крила лесно се манипулират и действително са перфектното решение, с което ще внесете модерно и прекрасно излъчване в стаята.

Традиционалистите вероятно предпочитат стандартното отваряне на вратите. В това няма нищо лошо стига да имате достатъчно площ пред гардероба, която ще ви е нужна за пълното разгъване и отваряне на всяка една от вратите. Преимуществото на този тип отваряемост е в това, че на тези врати лесно могат да бъдат монтирани огледала, които пък да заменят потребността ви допълнително позициониране на тоалетка.

Решения има достатъчно особено що се отнася до трикрилните гардероби. За да се възползвате от такава удобна мебел не е нужно тя да е с габарити колкото самата стая. В онлайн каталога на мебели Орхидея ви очакват трикрилни варианти, които са в разнообразни габаритни размери, с иновативен дизайн и отваряемост на вратите според собствените ви нужди. Възползвайте се от изгодните трикрилни гардероби с гарантирано качество и модерна визия.