спален комплект

С какво ни впечатляват бароковите спални

Гардероби Спални

Независимо, че се примат като ретро модел бароковите спални са изключително предпочитани за почитателите на кралското спално обзавеждане. Тенденциите, които пазара предлага са неустоими и изпипани. Те ще ви върнат в онова време, в което единствено кралската дума и решения са имали значение. И ето, че тази царственост може да бъде пренесена и в съвремието именно поради това, че с покупката на барокова спалня преоткривате потенциала на зоната за почивка, спокойствие, романтика и изисканост.

Бароковите спални от каталога на Арена

Онлайн магазин Арена се старае да предоставя на своите клиенти точно онова, което търсят – неповторимо обзавеждане с индивидуален почерк и луксозна визия. Именно днес ще представим едни от най-ярките представители на бароковите спални мебели, които ще направят спалната зона перфектното кътче за релакс и почивка.

  • Луксозен спален комплект Luisa Bianco Silver
Луксозен спален комплект Luisa Bianco Silver

Изящен и романтичен този бароков луксозен спален комплект ще направи нощите ви невероятно спокойни и романтични.  Модела е забележителен и то не защото е с подчертано кралско излъчване, а поради това, че разполага с всички елементи, които са ви необходими за да създадете кът по свой вкус. Гардероб с шест крила, огромно легло за вашата царствена особа са водещи приоритети за ценителите на спокойния и пълноценен сън;

  • Луксозен спален комплект Eva Serigrafata

На по-малко елегантен е и този комплект, тъй като с негова помощ и типичната барокова орнаментика създавате неповторимост и уникалност на спалната си зона. Разбираемо е защо интереса към тази композиция е толкова голям. Златните детайли излъчват достолепност и внушават усещане за лукс и изтънченост. Всеки един от елементите, които участват в този комплект са изработени перфектно до последния детайл. Ето, че сега и вие можете да се пренесете в тайнството на мечтани приказни сънища, релаксиращо възстановяване и океан от лукс.

Мебели Арена са вашето решение, ако не искате да правите никакви компромиси с идеалното обзавеждане на новата си царствена спалня в бароков стил.