Комплект

Как да изберем подходяща трапезна маса със столове

Кухни

Масата е мястото където семействата се събират и разказват как е минал денят им, канят близки и приятели да се посмеят и да прекарат хубаво времето си заедно. Не е изненадващо, че много от хората, отделят необходимото внимание за да си харесат и купят най-правилната трапезна маса със столове. Но преди да се впуснете в импулсивни покупки, разгледайте предложенията на https://www.venus.bg/маси-и-столове. Тези мебели ще внесат необходимия комфорт във вашето ежедневие и ще ви направят една идея по-щастливи.

Едно от най-важните съображения е как и къде ще използваме масата и столовете

Ако вашата маса е продължение на кухнята това е предпоставка, че тя ще бъде използвана и като помощна за приготвянето на храната, домакинска работа или други задачи. В този случай, ще търсите мебел с качествена като изработка повърхност, която няма да се поврежда лесно. Но ако ще използвате масата в официална трапезария, то може да се спрете на по-фин луксозен плот или модел с богата украса. При положение, че правите събирания веднъж два пъти годишно, добро решение е масата ви да притежава разтегателен механизъм. Това ще е достатъчно в случаите, когато ви е необходима повече площ да го използвате.

Комплект трапезна маса с 4 стола

Изключително важно е да подберете трапезна маса и столове, които ще бъдат максимално удобни и в същото време, ще отговарят на мащабите на помещението. Магазин Венус ви предлага чудесни комплекти:

  • Комплект маса Ekol 532 със столове Mine 093. Стилни мебели с конструкция от масивна дървесина и столове тапицирани с качествена дамаска. Трапезната маса разполага с разтегателен механизъм;
  • Комплект маса Melek 535 със столове Ela 362. Дамаската на столовете е бяла което създава усещане за свежест;
  • Комплект маса Safir 561 със столове Sahra 081. Качествена и елегантна конструкция и столове тапицирани с дамаска в цвят кафе.

Стиловите ви предпочитания, също ще допринесат за избора на мебели за трапезарията.