трапезен комплект

Защо да изберем маса и столове в комплект

Други Интериорни Идеи

Когато се замислим за обзавеждането на трапезарията със сигурност първото за което се сещаме са масата и столовете. Те са основните артикули, които са ни необходими, за да се настаним и да се нахраним с удоволствие. Ако ни предстои подобна покупка може да изберем от сайта на https://www.venus.bg/маси-и-столове/комплекти-маси-и-столове. Търговецът е приготвил за нас различни комбинации, които ще направят жилището ни уютно и функционално. За да изберем нещо подобно е важното се съобразим с няколко ключови критерия, за които ще поговорим днес.

Стъпки при подбора на мебели в комплект за трапезарията

Ще ни отнеме прекалено много време и енергия да търсим артикулите поотделно. Точно поради тази причина много търговци и производители представят готови комплекти в перфектно съчетание маса и столове. Ангажимента да ги избираме сами отпада, но все пак трябва да определим кой вариант е удачен за нашето жилище. За начало е добре да измерим свободното пространство и да решим колко големи мебели ще се поберат. Съвременните столове са по-обемни, защото се предлагат с красива тапицерия и приличат по-скоро на кресла.

Ако обаче не разполагаме с достатъчно място, за да ги използваме лесно, по-добре да вземем класически, които могат да се прибират под плота на масата щом не се използват. Формата на плота също е от значение като отново се срещат кръгли, продълговати, елипсовидни и квадратни модели. Изборът ни основно трябва да зависи от това колко души ще се събират около трапезата и с каква форма е самата стая. Venus.bg предлага следния модел. Комплект трапезна маса с 4 стола Барлета:

маса и столове
  • комплект трапезна разтегателна мебел с 4 места за сядане „Барлета“ е подходящо допълнение към обзавеждането на Всяка кухня или трапезария;
  • моделът с правоъгълен МДФ плот с механизъм за разпъване;
  • столовете са тапицирани с висококачествена еко кожа;
  • краката са метални.

Перфектен пример за модерни мебели в комплект, които ще се впишат в съвременния апартамент. Подобна комбинация ще донесе на семейството комфорт и удобство.

Защо да изберем разтегателна мебел

В търговската мрежа ще срещнете много елементи, които притежават разтегателен механизъм. Мебелите за трапезария не правят изключение. Ако от време на време се събираме с близки и приятели у дома, за да поговорим и да опитаме любими храни, ще е най-добре да сме купили точно такава мебел.

Разтегателният плот винаги е удобен за да се настанят повече хора и да може да се сервира удобно, без да се усеща притеснение от липсата на пространство. В останалото време масата е в стандартния си размер. Това, че има допълнителна функция не я оскъпява и всеки клиент може да избере подобна. Разгледайте комплектите за трапезария и поръчайте онлайн.