Кухненски модули

От какви долни шкафове се нуждае кухнята?

Други Интериорни Идеи

Една от налаганите напоследък тенденции е да се използват само долни шкафове за конфигуриране на кухни. Причините за този интерес може да бъде в различни направления. Едно от водещите е за така наречената светла кухня, която се позиционира до прозорец. Така максимално се използва дневната светлина и този тип кухни се доближават до скандинавския стил, който е така популярен вече и у нас. Но не само на това се дължи интереса и популяризирането на долните модули. Всъщност се оказва, че като основни на тях се разчита както за съхраняване на посуда и вграждане на уреди. Долен шкаф за кухня АРЕНА представя в разнообразни варианти и на някои от тях ще се спрем в днешното четиво.

Разнообразие от идеи

Статистически една кухня може без горен ред шкафове, но е немислимо да бъде оформена без долни. Те са толкова важни, че наистина няма как да се създаде каквато и да било конфигурация без те да присъстват. Безспорно удобството, което предоставят е свързано със създаването на много приемлива алтернатива, която да може да създаде условия за ежедневна лекота при извършване на различна работа.

Част от най-избираните идеи за шкафове от магазина на АРЕНА са:

  • Стандартни за подреждане на различни съдове. Те са разграфени така, че да могат да създадат идеалната организация и безпрецедентен ред сред пособията, които използвате;
  • За мивки. Супер удобни предвид, че умивалника приляга перфектно, а освен това долната част на шкафа може да се използва за съхранение на препарати;
  • За вграждане на фурни, съдомиялни и други уреди, благодарение на които спестявате площ.

Наред с универсалните изброени продукти имайте предвид, че не до тук се ограничават идеите за долен шкаф. Представени в каталога на магазин АРЕНА са също бутилиери, ъглови и други модули, които ще улеснят ежедневието ви в кухнята.

Опции за конфигуриране

Кухненски модули

Със сигурност ще останете впечатлени от идеята сами да подредите продуктите от каталога и да създадете наистина добра формулировка за създаването на удобна и практична кухня. Сами решавате как да конфигурирате долните модули по начин, който да ви помогне за създаването на максимално удобство. Един от основните съвети се отнася до спазването на работния триъгълник, който е решаващ за:

  • Реда в домакинския кът;
  • Всичко да ви е на ръка разстояние;
  • Да не губите време и енергия при провеждане на ангажиментите си.

С решенията от онлайн магазин АРЕНА сега имате идеалната формула за успешно обзаведена кухня по ваш вкус.