Машинно пране

За оптимална грижа за дома инвестирайте в професионално машинно пране на килими и мека мебел

Други

Тапицерията на столовете за хранене, меката мебел, килимите и мокета безспорно са подложени на експлоатация, която води до тяхното замърсяване. Ако отстраняването на прах считате за достатъчно то как се справяте с петната от храна, напитки, химикал или лак за нокти. Несъмнено има редица начини да бъдат почистени, но сред най-ефективните е наемането на професионален екип, който е специализиран в качественото изпиране и дезинфекция на всякакви видове меки повърхности. С услугите, предлагани от водещи компании в сферата сега можете да и гарантирате отлични условия за живот без прах и мръсотия. Повече информация за този тип дейност ще откриете на https://euroclear.bg/home-02-2-4/.

Машинно пране – предпочитана услуга при пролетно почистване

Традицията повелява основното почистване на дома да се проведе след тежката студена зима. Когато се обърне внимание на детайлите и се подходи максимално отговорно към домашната мръсотия то успяваме да подобрим не просто визуално жилището си, но и да го освежим така, че до усетим уханието на нещо ново, уютно и изрядно.

Машинното пране е сред терапиите, към които домакинствата не остават безразлични, тъй като по този начин си гарантират идеални условия, много повече свежест и чистота. Няма как да не сте забелязали, че през зимата се образува голямо количество домашен прах. Това се дължи на събирането но фина мръсотия както и микроорганизми, предизвикващи алергии. Решението за прилагане на услугата машинно пране е гарант за:

  • Отстраняване на мръсотията в дълбочина;
  • Подобряване на средата за живот;
  • Освежаване на настилките и меките тъкани;
  • Връщане на яркостта на цветовете.

Има защо да се инвестира в професионално почистване, поради това, че това е грижа за здравето както и невероятно красивия домашен интериор, блестящ и ухаещ свежо.

Чистота в дълбочина

пране

Премахването на праха от горния слой не е достатъчен за да можем да потвърдим, че сме се справили успешно. Домашната прахосмукачка е с недостатъчна мощност за да извлече в най-дълбокия слой на килима или мокета замърсяванията. Да не говорим, че е сериозно изпитание да бъдат премахнати петна от вино или кафе.

Професионалното машинно пране е ефективен способ, който успява да задоволи високите критерии за качествено и дълбочинно почистване, тъй като се прилагат най-мощни средства като машини и препарати, които са безпощадни дори към засъхнали замърсявания. Терапията включва:

  • Анализ на материята;
  • Използване на мощен уред за извличане на праха;
  • Третиране локално на упоритите петна;
  • Машинно пране под налягане;
  • Подсушаване.

Избирайки услугите на екипа на Евроклиър не просто щ си гарантирате чисти подови настилки и мека мебел, а ще се погрижите за една здравословна е свежа атмосфера без прах и алергени.