мебели за спалня

Какво трябва да бъде перфектното обзавеждане за спалнята

Други Интериорни Идеи

Нормално е когато променяме интериора в своето жилище да търсим нещо модерно, практично и по-добро от старото. Обзавеждането на спалнята е малко по-специфично, тъй като това е лично пространство, което трябва да ни зарежда с позитивна енергия и да ни предлага необходимото спокойствие и комфорт. Ето защо предлаганите в момента комплекти с включен матрак са чудесна възможност да имаме дизайнерска спалня, без да инвестираме прекалено голяма сума. Мебели Венус представят в сайта си разнообразни модели като дизайн, стил и цвят в които неизменно присъства и матракът.

Кои са базовите мебели от които се нуждаем в спалнята

Всеки от нас има различни критерии когато избира мебели за своя дом. Особено за зоната в която си почиваме и спим, понеже за едни е важен комфорта по време на сън, за други мястото за съхранение на дрехи или пък общата визия на помещението. Модерните комплекти с включен матрак са съставени от голямо и удобно легло, гардероб, нощни шкафчета и скрин. Добавеният матрак е ценна придобивка, понеже той не се избира толкова лесно, а тук го получавате в перфектно съотношение с размера на леглото. Освен това мебелите са комбинирани професионално и следват идентичен дизайн. Магазин Венус днес ще ви запознае подробно с един модерен вариант. Спален комплект Емили 160/200 с включен матрак и подарък възглавници:

спалня
  • Спален комплект „Емили“ е модерно и функционално решение за обзавеждане на всяка спалня достъпна цена;
  • Този модел е съставен от спалня, табла, повдигащ механизъм с амортисьори, осигуряващи достъп до пространство отдолу;
  • Две нощни шкафчета с LED RGB осветление – с дистанционно управление;
  • Гардероб с две плъзгащи врати, лост за закачалки и рафтове;
  • За изработката на модела се използва от ПДЧ 16 мм.

Комплектът е много добре обмислен, така че нищо да не ви липсва включително и матракът. Съвременният дизайн и включеното LED осветление ще направят почивката ви истински отпускаща.

Защо гардеробите с плъзгащи врати се наложиха като по-предпочитани

Във всеки един аспект от нашето ежедневие се стремим да си създадем комфорт и да използваме модерни и удобни артикули. Голяма част от потребителите избират комплекти в които гардеробът е с плъзгащи врати. Това е много търсен детайл, защото спестява от свободното място в стаята и изглежда невероятно елегантно. Технически вратите се плъзгат много леко и безшумно което ви създава спокойствие и ги използвате с удоволствие. Голяма част от моделите имат монтирани и огледала за още по красиво излъчване. Преценете внимателно какъв комплект с матрак да изберете от интернет каталога, за да се чувствате добре настанени и да имате всичко нужно.