маса за хол

Как да обновим интериора на дневната с правилната холна масичка?

Други Интериорни Идеи

Има определени мебели, които са създадени така, че да правят обстановката по-красива и стилна. Освен че са функционални, те изглеждат невероятно естетично и допълват интериора със своя дизайн. Модерна холна масичка от Мебели Венус може да бъде поръчана онлайн и да направите жилището си по-различно и удобно. Качеството на предлаганите мебели е много високо и днес всички производители се стараят да използват най-добрите и устойчиви материали. Разгледайте каталога на търговеца и преценете, кои от вариантите ще бъдат подходящи за интериора, който искате да оформите.

Как да определим коя холна масичка е правилна?

Ако държим да направим обстановката по-различна е добре да заложим на модерна мебел, която има различни функционалности. Много харесвани от потребителите са вариантите с повдигащ се плот, тъй като това е механизъм, който може да се използва при необходимост. Ако каните гости и искате да им сервирате някаква почерпка е удачно да имате точно такава мебел.

Подходяща е и когато се храните пред телевизора. За да останете доволни от покупката, трябва да прецените правилно нейните размери и това дали е подходяща за стаята. Трябва да може да преминавате спокойно през помещението и да се съчетае правилно с дивана. Ако държите да сте традиционалисти ви препоръчваме класическите модели, изработени от дървесина или МДФ в правоъгълна или елипсовидна форма. Тези мебели се отличават с достатъчна стабилност и удобство.

Помощните холни маси са едни от най-модерните, изглеждат изключително декоративно, могат да се прибират една под друга и да се използват и в други помещения. В каталога на магазин Венус ще намерите оригинални и интересни предложения на достъпни цени. Тук ще ви представим една примерна идея. Комплект помощни маси 3 бр. Dunya – Урарту / Златист / Орех:

  • „Dunya“ е комплект кръгли помощни маси три броя;
  • подходящи за обзавеждането на Вашия хол или дневна;
  • изработени са със стабилни крака от бук и плот МДФ.

Ако искате да направяте обзавеждането на хола по-различно и модерно ви препоръчваме именно подобна комбинация от мебели. Може да използвате елементите както в класически обзаведено помещение, така и по-модернистично.

Как да определим в какъв цвят да бъде изработена холната маса?

Важно е мебелите, които използваме в дневната, да са подбрани в синхрон за да изглежда интериора елегантен и стилен. Ето защо ви препоръчваме да потърсите мебели, които имат сходство като материал на изработка и цвят. Съобразете се с секцията, която може да бъде бяла в различни нюанси на дървесината или нещо друго, защото това е най-голямата мебел в стаята. Добре е холната маса да подхожда като нюанс и ще направите добра и елегантна комбинация.