мебели

Важно ли е какви мебели ще изберете за спалнята?

Спални

Оформянето на практичен и елегантен интериор не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Изборът на мебели, трябва да се направи отговорно и да сте сигурни, че те са достатъчно практични за вашия стил на живот. Специално внимание отделете на стаята, в която си почива и спите, защото там най-вече трябва да чувствате удобство и да направите обстановката максимално естетична. Немски спални комплекти Венус са чудесно решение за хората, които държат на високото качество и ценят времето си. Няма да търсите мебелите поотделно, защото производителят се е постарал да ви предложи разнообразни комбинации, съдържащи необходимите елементи.

Защо да инвестирате в готов спален комплект?

Ако някога сте търсили легло, гардероб и нощни шкафчета поотделно, знаете колко скъпо излиза това обзавеждане и колко е трудно да откриете идентичен стил. Тези артикули трябва да изглеждат добре, поставени един до друг, а най-сигурният начин за това е да ги купите в готов комплект. Производителят ги изработва в една продуктова серия, което ви позволява да сте сигурни в тяхната хармонична визия. Те притежават и допълнителни екстри, за да се чувствате още по-удобно, когато си почивате или подреждате вещите си.

Имате много свободно пространство, в което да правите това, защото леглата разполагат с повдигащ амортисьор и ви дават достъп до голяма и просторна ракла. Много от гардеробите включват вградено огледало и не е нужно да купувате такова допълнително.

В сайта на Венус са представени много различни производители, но днес ще ви предложим един немски модел. Спален комплект Мареа 1 – 160/200 см, Пасифик бял крафт / Антрацит:

  • спален комплект „Мареа 1“ предлага всичко необходимо за обзавеждането на една спалня;
  • голям гардероб с лост за дрехи и рафтове, спално легло за еднолицев или двулицев матрак с размери 160/200 см, като за двулицевия е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • скрин и две нощни шкафчета. Като допълнение на комплекта може да поръчате огледало и амортисьорен механизъм за лесен достъп до подматрачно пространство.

Спалният комплект е изключително елегантен и изработен от съвременни материали. Ще ви помогне да създадете търсената атмосфера в дома си.

Къде ще намерите подходящите мебели?

Потребителите днес се опитват да пазаруват разумно и да търсят най-добрите оферти. Такива ви очакват в онлайн магазините, тъй като търговците редовно правят намаления и реални отстъпки. Във виртуалното пространство откривате и много по-голямо разнообразие, за да поръчате бързо новите мебели. Към всички модели има богати снимков материал, както и подробни характеристики за размери, материал на изработка и други.