комплект за трапезария

Кой вид мебелировка е най-подходяща за трапезарията?

Други Интериорни Идеи

Потребителите споделят, че сериозно се затрудняват да изберат мебели за трапезарията. Това се дължи на факта, че зоната е доста функционална и се използва от цялото семейство. Обзавеждането трябва да е удобно, достатъчно здраво и надеждно, както и красиво като дизайн. От магазин Venus.bg препоръчват да изберете маса и столове комплект, защото по този начин си гарантирате синхрон между различните елементи, което иначе е трудно да постигнете. Ако някога сте търсили тези артикули поотделно със сигурно знаете, че е много трудно да бъдат стилно комбинирани, ако не са произведени специално в готова комбинация.

Защо да изберем мебели в комплект?

Ежедневието на всички е натоварено и ангажирано, което кара хората да търсят лесни начини, чрез които да направят хубав дома си. Поради тези причини търговците и производителите ви представят комплектите маси и столове, които са съчетани професионално и ще ви предоставят търсеното удобство. Цената на подобен вид обзавеждане в комплект, е по-достъпна, отколкото ако купувахте всичко поотделно. Имате различни опции, от които да избирате като стил, размер и полезни функционалности. Съобразете се с големината на стаята, когато купувате такива мебели, защото те заемат доста пространство и е важно когато ги използвате да се чувствате максимално удобно.

Домакинята трябва да може да преминава наоколо, за да сервира спокойно и облегалките не е препоръчително да се допират до мебели или стена. Днес масите разполагат с разтегателен плот за повече удобство, когато ви дойдат гости, а столовете са с красив и оригинален дизайн, тапицирани с луксозни дамаски. В сайта на Venus.bg може да намерите – Комплект маса VENUS 1101 и столове DEFNE 2201:

  • стилен комплект трапезна маса и столове, който ще допълнят чудесно интериора на всеки съвременен дом;
  • маса с МДФ плот с акцент мотив, снабден с разтегателен механизъм (автоматично отваряне) и елегантни крака от пенополипропилен. Красива и практична маса разполагаща с екстри;
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна седалка и леко извита от двете страни облегалка, която осигурява допълнителна опора за гърба;
  • тапицирани с висококачествена дамаска;
  • опционално може да добавите още желани от вас брой столове.

Елегантно обзавеждане в комплект, чрез което ще постигнете една съвсем различна и оригинална атмосфера в дома си.

Важно ли е от какви материали са изработени мебелите?

Производителите изключително много надградиха визията и функциите на съвременните мебели. В момента те са изключително здрави, защото се използват доказани материали като дървесина и метал. Имат и красива естетична външност, заради съвременните плоскости. Те позволяват да бъдат допълвани с декоративни елементи и красиви украси. Този микс прави обзавеждането толкова елегантно и практично.