ъглов диван

Кое обзавеждане е най-подходящо за модерната трапезария?

Мека мебел

Ако желаете да направите някаква пролетна промяна и да изберете нови мебели ви препоръчваме, да разгледате в интернет каталозите. Търговците ви представят много интересни и функционални артикули на достъпни цени. Днес ще поговорим по-конкретно за обзавеждането на трапезарията, която може да бъде направена много красиво и комфортно за цялото семейство. Виж на Мебели ВЕНУС красивите и стилни кухненски ъглови дивани. Те са онзи незаменим елемент от интериора, който ще ви създаде повече удобства и ще направи престоя ви в тази зона истинско удоволствие.

Защо да купим качествен ъглов диван за кухня?

Тези артикули могат да бъдат намерени в раздел мека мебел, въпреки че са малко по-високи в сравнение с класическите. Те са конструирани специално да бъдат използвани с масата за хранене. Ако замените класическите столове с подобен ъглов диван, ще направите помещението много по-приятно и уютно. Разликата в комфорта е осезаема и тя ще бъде усетена ясно от вашите гости. Много често ви се е искало да прекарате по-дълго време в разговори около масата, но неудобната поза която сте заели ви е отказвала. Вече може да не се тревожите затова, тъй като кухненският ъглов диван ще ви създаде невероятен комфорт.

Тази част от жилището ще стане предпочитано място за почивка на всеки от семейството. Мебелите разполагат и с механизъм за разтягане, за да ги използвате като допълнително легло. Предлагаме ви допълнителна информация за един от моделите в сайта на Венус. Кухненски ъгъл Торонто – с 2 бр. Ракли и функция сън – Тъмнокафяв:

  • представяме Ви изключително достъпния кухненски ъгъл „Торонто“, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • моделът е съставен от триместен диван, ъгъл и двуместен диван;
  • този модел притежава удобства като функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

В момента този модел е на промоция и може да бъде ваш срещу много по-малка сума от реалната. Интериорът на домът ви ще се промени и ще имате достатъчно място, за да се настаните удобно.

Защо да предпочетем тапицерия в неутрални тонове?

Вече клиентът има възможност да определи цвета и вида на дамаската. Това е много важно решение, защото ще използвате меката мебел дълго време и трябва да ви допада, без да ви омръзне. Съветът на специалистите е да заложите на неутрални, семпли тонове, които лесно ще се впишат във всякакъв интериор и дори да направите промени в стаята ще останат все така актуални. Може да заложите на бежово, кафяво, сиво, тъмносиво или капучино, за да сте сигурни, че ако диванът за кухня ще бъде перфектно допълнение на интериора.