Градинска пейка

Защо да изберете пластмасова градинска пейка?

Други Интериорни Идеи

Обикновено пейките, които са предназначени за парково оборудване се характеризират с потенциала си да издържат целогодишно на различни атмосферни влияния. Освен това тяхната роля е да осигурят места за отдих на преминаващите хора, което е показателно, че трябва да бъдат сигурни, надеждни и здрави. Мебели Арена ни представя в своя каталог един друг тип градински пейки, а именно тези, които са произведени от пластмаса или полипропилен. Идеята на този тип продукти е не просто да създадат условия за сядане, а такива мебели да могат да се приложат при организиране и усвояване на различни пространства около имота ви.

За какъв тип пространства са подходящи?

За разлика от тези, които са предназначени за оборудване на паркове и други големи площи пластмасовите и полипропиленовите модели са вид пейки, които се отличават с някои свои специфични свойства и особености. Това са:

  • Разнообразие от размери, позволяващо на клиента да избере такива с две, три, четири или повече места;
  • Избор от богат цветови диапазон, който да отговори на темата и концепцията на екстериорната атмосфера;
  • Лесна поддръжка, която може да бъде под течаща вода или със съоръжение тип пароструйка;
  • Дълъг експлоатационен период;
  • Лесно могат да бъдат премествани в зони, които желаете да обзаведете с удобни мебели;
  • Приложими са при обзавеждане на дворове, градини, веранди, балкони и други.

Изобщо навсякъде, където имате нужда от използване на удобна и практична мебел за сядане можете да намерите идеалната възможност за обзавеждане в лицето на тези красиви и функционални варианти. Пейките от колекцията пластмасови или от полипропилен наред с останалите изложени до тук предимства се отличават и по това, че цените им са символични. Достатъчно са аргументите в полза на тези градински мебели, което обяснява и посещението ви в каталога на магазин Арена, където ви очакват наистина красиви идеи.

Как се определя размера?

пейка

За да извлечете максимума от инвестицията, която искате да направите е добре да обърнете внимание на адаптивните свойства на градинската пейка. Споделихме, че пластмасовите и от полипропилен се предлагат както в компактни така и по-големи размери. целта е да можете да постигнете абсолютен баланс и синхрон при организиране на външната зона и тя да бъде приятна и уютна.

За правилно определяне на габаритите на пейката първо трябва да сте наясно къде именно ще я използвате. От това зависят:

  • Широчината;
  • Дълбочината на седалката;
  • Височината на облегалката;
  • Наличие на подлакътници и други.

Когато е съразмерна с площта, където ще се използва можете да разчитате на хармонично организирана зона.