детска стая

Как да зарадваме детето с ново обзавеждане в детската стая?

Други Интериорни Идеи

Родителите се стремят да предложат най-доброто на своите деца, затова и намират начин да обзаведат добре детската им стая. Ако ви предстои подобна покупка ви препоръчваме, да разгледате предложенията онлайн, които са впечатляващи. Уникално детско обзавеждане Венус бихте могли да купите в комплект. Това е най-лесният начин да се справите с тази задача, без да се изнервите и без да инвестирате прекалено голяма сума. Актуалните мебели се отличават със своето качество и здравина, така че ще сте напълно спокойни за безопасността на детето.

Кои са плюсовете на модерното обзавеждане в комплект?

Ако някога сте пазарували мебели по отделно знаете, че това е голям разход и отнема много време да се синхронизират различните елементи. Тук говорим за детската стая, където прецизността трябва да бъде на много по-високо ниво, защото е важно малчуганът да се чувства удобно и да харесва заобикалящата го среда. Комплектите са съчетани професионално от производителя и съответно всеки модул в тях е изработен в конкретната продуктова серия. Така всичко изглежда много красиво и естетично, а завършеният вид на детската стая ще бъде перфектен. Включените мебели са легло, гардероб, бюро, шкаф и етажерки.

Ако желаете може да добавите още нещо или да премахнете, тъй като артикулите са на модулен принцип и предлагат невероятна комбинативност. Предлагаме ви да се съобразите с предпочитанията на вашето дете като цвят и визия на мебелите. Хубаво е да има достатъчно свободно място за всеки артикул и да не изглежда претрупано. От Венус ще ви дадат едно конкретно предложение. Детско обзавеждане Анди в комплект – за матрак 82/190 см., Рокфорд лайт /Лилаво – по поръчка:

  • „Анди“ представлява комплект обзавеждане, което ще Ви предостави всичко необходимо за обзавеждането на една детска стая;
  • комплектът включва легло с две чекмеджета за съхраняване на вещи под матрака, ракла с предно отваряне;
  • шкаф-гардероб с рафтове и два лоста за закачалки, удобен шкаф до раклата и бюро.

Прекрасна възможност да настаните детето удобно и да има всичко необходимо за съхранение на вещи, играчки и учебници.

Кои цветове са подходящи за комплекта в детската стая?

Ако пазарувате обзавеждане за по-малко дете със сигурност трябва мебелите да са в по-ярки и весели цветове. Малчуганите още гледат филмчета и се вълнуват от веселите анимационни герои.

По-големите деца и тийнейджърите ще са доволни, ако обзавеждането в стаята им е семпло и в универсални тоналности. Може да поръчате бяло или нюанс на естествената дървесина. Така те ще могат да декорират останалите неща по свой вкус и ще направят стаята, както им харесва.