бюро

Защо е важно да имаме удобно работно бюро?

Други Интериорни Идеи

Хората, които прекарват работния си ден седнали пред компютъра знаят, колко е важно да са заобиколени от качествени и функционални мебели. Това ще ги предпази от дискомфорт и болки в тялото, ще им създаде много повече удобства в задачите, които имат да вършат и ще са заобиколени от стилен интериор. Съвременните бюра за компютър Венус се отличават със своята прецизна изработка, здрави са и достатъчно функционални, за да ги изберете за ваши помощници в работата. Лесно може да поръчате подобно обзавеждане през интернет платформата, след като сте научили всичко за неговите характеристики.

Какъв вид офис бюро да изберем онлайн?

За да откриете подходящия модел, задължително трябва да се съобразите с вашите лични изисквания. Има значение, колко сте високи, каква точно работа вършите и дали ще ви е необходим по-голям и обширен плот. Хората, които работят на лаптоп се нуждаят от по-малко пространство, по-изчистено и семпло офис бюро. Други боравещи с много документация, които използват постоянно принтери и различна офис техника ще се чувстват много по-удобно на класическо офис бюро което разполага с рафтове, чекмеджета, отделения и шкафове.

Това къде ще бъде разположена новата мебел също има значение, защото тя трябва да се впише красиво в обстановката и да я допълни. От Венус предлагат да разгледате подробно един от новите модели, снабден с много екстри. Ергономично офос бюро с електрически повдигащ механизъм Carmen CR-119 – Бяло:

ергономично бюро
  • Ергономичното офис бюро „Carmen CR-119“ ще Ви впечатли с вградения електрически мотор, който позволява да регулирате неговата височина;
  • моделът е изработен от стабилни крака от прахово боядисан метал с нивелираща се основа и правоъгълен ПДЧ плот;
  • височината му се регулира чрез малък контролен панел, който се захваща за долната страна на плота;
  • от бутоните на него може да движите плота нагоре или надолу и да настроите височината до желаното ниво;
  • панелът е с изчистен дизайн и дисплей, който показва на какво разстояние от земята се намира плота;
  • с натискане и задържане на стрелките нагоре и надолу задвижвате краката на основата в съответната посока, като през цялото време ще виждате как се променя височината на дисплея;
  • за по-голямо удобство може да запаметите четири позиции с различна височина;

Ще настроите височината на своето офис бюро още по бързо, без да се налага да използвате стрелките, да задържате и да следите кога да спрете.

Защо да купим мебел направена от ПДЧ?

Обзавеждането изработено от тези материали се отличава със своята здравина и устойчивост. Мебелите за офиса направени от ПДЧ са красиви на външен вид, поддържат се лесно и дълго време остават като нови. Съвременната материали вече са предпочитани от хората, които държат да обзаведат по най-добрия начин.