шкаф за обувки

Как да изберем правилния модел шкаф за обувки?

Антрета и Портманта

В повечето апартаменти е обособено място, в което да се съхраняват връхните дрехи и обувките, когато се приберем. Коридорчето много често е с малка квадратура и липсва естествена светлина. Това е и причината да подходим достатъчно креативно, за да открием мебели, които ще се синхронизират помежду си и ще оформят една приятна и красива обстановка. За целта е задължително да прибавите подходящи модели шкафове за обувки venus.bg. Тази мебел е позната много добре през годините, но днес дизайнът ѝ е значително изменен и се откроява с функционалност и красота.

Как да изберем правилния шкаф за обувки?

Както при всяка една мебел, която се купува за дома и тук е важно да се определи свободното пространство. Изберете мястото където желаете да поставите шкафа за обувки и преценете, колко голям модел би се побрал. В момента много актуални са класическите артикули с ветрилообразни вратички. Те побират доста чифтове обувки, като в същото време изглеждат компактно и няма да заемат много място.

Ако антрето е още по-малко и тясно ще бъде най-подходящо да инсталирате вертикален шкаф за обувки. Той ще побере много от тях, като в същото време би оползотворил пространството на височина. Няма да изглежда претрупано и получавате удобство, функционалност и стил.

Моделите със средна височина и рафтове също са много предпочитани от потребителите, тъй като лесно откривате всичко подредено в тях и имате възможност да ги комбинирате с портмантото. От каталога на магазин Venus.bg  може да поръчате следния модел. Шкаф Сити 4050:

  • Шкаф за обувки „Сити 4050“ е снабден с две врати;
  • може да побере от 12 до 16 чифта;
  • за изработката му се използва ЛПДЧ 16 мм;
  • има възможност за избор на различен цвят.

Удобно обзавеждане, което ще подхожда както на модерния, така и на класическия интериор в едно жилище. Съчетайте цвета с този на останалите мебели в антрето. Така ще създадете една по-хармонична и приятна атмосфера.

Какви са предимствата при поръчка онлайн?

Когато купуваме нещо през интернет платформите забелязваме, че предлаганите модели и артикули са много по-разнообразни. Точно онлайн, търговците представят най-актуалните варианти на една мебел и то на изключително преференциална цена. Допълнително търговецът прави периодично отстъпки, което позволява на всеки потребител да се сдобие с търсения продукт, без да плаща много голяма сума.

Покупката ви ще пристигне максимално бързо, тъй като транспортът е организиран от магазина и нямате дори и този ангажимент. Разгледайте новите шкафове в каталога и направете коридора си модерен и красив.