модерен скрин

Скринове и комоди от Венус – за перфектна организация в дома

Спални

Без какво не може една спалня? Най-вероятно се сещате за легло и гардероб. В стаята за почивка обаче има и други детайли ,които също носят отговорност за това да оформят кът, който е достатъчно ефективен, модерен и изтънчен. Третата по важност мебел в тази почивна зона е скрина. Неговата задача е организационна, защото с мини размерите си, но множество чекмеджета разполага с възможността да систематизира дребния текстил и вещи, които често губим във вътрешността на гардероба. Как да изберем скрин, ако вече сме избрали гардероб и легло? Отговорите ви очакват на https://www.venus.bg/спални/скринове-и-ракли-за-спалня.

Венус представя…

Най-лесния и бърз начин да намерите скрин, който да подобри визията и организацията в спалнята е да потърсите решения в онлайн магазините. Венус предлага на своите клиенти доста интересни решения, с които интериора ще бъде подобрен, подновен и оптимизиран. Заслужаващи внимание са вариантите за скринове със следните показатели:

скрин
  • Стандартен нисък скрин с 3 или 4 чекмеджета в една колона;
  • Многоредови скринове в няколко колони;
  • Скрин тип тоалетка;
  • Комод с горен ред чекмеджета съчетан с два долни шкафа и т.нат.

Изключително ефектни и приспособими са тези мебели. Не са малко клиентите, които дори залагат на местоположение извън пределите на спалната зона. Все повече домакинства избират да организират коридора, кухнята всекидневната, детската стая и банята с такива скринове, тъй като те не заемат много място, а са изключително практични  и функционални.

Освен като дизайн и структура от Венус акцентират и на комоди, които са невероятно атрактивни като дизайн. Впечатление правят ретро скриновете, шкафове в модерен градски стил както и класическите варианти, които помним от обзавеждането на нашите родители. Адаптивни, необходими, организиращи хаоса у дома – така можем да опишем с няколко думи ролята на скриновете и комодите. Ето защо не бива да ги пренебрегваме като част от домашния ни интериор и е добре да изберем такъв, който да намери своето място в жилището ни.