спалня

Спалня с матрак – изгодно решение за вашия дом

Спални

Всеки клиент на първо място желае стаята му за сън да бъде мебелирана красиво и уютно. Още с влизането в нея да ви създаде приятно и отпускащо чувство. Фокусирайки се върху визията, хората пропускат важния и неоспорим факт, че мебелите трябва да бъдат и комфортни. Здравословният сън е нещо действително важно и в никакъв случай не трябва да се пренебрегва. Функционалната спалня с матрак цена е повече от удачен избор, защото наведнъж получавате обзавеждането което ви е нужно в стаята.

Кое прави матрака желан от клиентите на Венус

Всеки, който някога е търсил такъв продукт е наясно, че неговата цена е доста по-висока от леглото понякога. Все пак на него се дължи основно удобството по време на сън. Решението какъв да купим не е никак лесно и трябва да се вземат предвид различни характеристики. Ето защо офертата на магазин Венус за спалня с матрак е добре дошла –  на цената на една покупка, получавате и важен подарък. В този случай, няма защо да се тревожите, че размерите на спалнята и матрака ще се разминат. В комплект от Венус, нещата винаги са детайлно преценени. Високото качество на всеки един артикул е гаранция, че клиента ще остане удовлетворен и ще използва новите си неща с удоволствие през годините.

Спален комплект

Спален комплект Сити 7011 –  днешното предложение на магазин Венус:

  • Цената на комплекта е 997 лв;
  • Легло с матрак, табла и повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • Двукрилен гардероб с плъзгащи врати, огледало, лост за закачалки и рафтове;
  • Нощни шкафчета с по 2 чекмеджета;
  • Скрин с три чекмеджета;
  • Моделът се изработва от ПДЧ 16 мм.

Качествено изпълнените комбинации от мебели за спалня със сигурност ще допринесат много за комфорта и уюта в дома ви. Не правете компромис с мястото където спите, а поръчайте артикулите от Венус за да си гарантирате качество на достъпна цена.