маса с колелца

Защо е модерно да притежаваме стилна и функционална холна масичка

Други Интериорни Идеи

Интериорните концепции се променят във времето и ние като клиенти са стараем да бъдем в крак с новите тенденции и да обзавеждаме домовете си по възможно най-елегантния и функционален начин. По-специално внимание отделяме на дневната, като любимо място на цялото семейство, в което понякога посрещаме своите гости. Наличието на красива холна масичка е задължително и отразява най-новите модни тенденции. Венус холни маси са разнообразни като дизайн и форма и се предлагат изработени от модерните и качествени материали.

Какви функции изпълнява съвременната холна масичка

Въпреки, че това е една малка помощна мебел тя има съществено значение за комфорта, който ще изпитаме когато сме в дневната зона. Този елемент от интериора от една страна е декоративен и дизайнерите са обърнали сериозно внимание на визията. Формите на плота са различни както и самата основа на холните масички. Миксирането на различни материали прави моделите много атрактивни и привлекателни, подходящи за всякакъв интериор. Едни от най харесваните са комбинации между метал и стъкло. Модерни и достатъчно практични мебели. Другата важна роля, която има този елемент е чисто практичната. Върху масичката поставяме различни неща в зависимост от нашите предпочитания и нужди. Това може да е телефон, дистанционно, напитка, а защо не и по-голяма почерпка за гости. Много модерни са също така и помощните масички, които влизат една в друга и не отнемат много от пространството в стаята.

Модели подходящи за различни интериорни решения

За да подходите по най-правилния начин ви препоръчваме да изберете универсален модел, с който няма как да сбъркате, и ще бъде хармонично съчетан с останалите ви мебели. Важно е да откриете подходящ размер спрямо меката мебел и да определите как смятате да го ползвате. Венус ви предлага подобен модел, на който ще се спрем по-подробно сега. Холна маса HM8105 – 60/60/40 см. Орех/Черен:

холна маса
  • Елегантна холна мебел „HM8105“ с метална конструкция и кръгъл плот от МДФ материал;
  • Стилно допълнение за всеки дом;
  • Комбинацията между различни материали прави модела много предпочитан и универсален;
  • Цената е изключително достъпна само 256 лв.

Този холен елемент ще направи домът ви изключително модерен и с променен интериор. Дори един толкова дребен детайл е способен да създаде ново излъчване и да обнови визията на цялата стая. Когато избирате такава мебел се стремете тя да отговаря на вашите изисквания за практичност, както и на вкусовите ви предпочитания. Съвременните модели са много красиви и със сигурност ще откриете подходящ, който да допада на цялото семейство.