Трапезен ъгъл

Супер цени за най-новите модели кухненски дивани от Венус

Кухни Мека мебел

Тенденцията повече клиенти да избират кухненски ъглов диван вместо четири стола се дължи най вече на факта, че съпоставката на цените им показва почти еднакви стойности, но това, което предлага меката мебел няма как са се постигне на функционалност от обикновени трапезни столове. Ако и вие търсите повече удобство и се стремите да постигнете една изтънчена домашна идилия и уют има защо да се възползвате от най-добрите за кухненски ъгъл цени, които днес ни предлагат от онлайн магазин Венус.

За повече многофункционалност на ниска цена

Четири стола от категория луксозни ще ви струват поне 550 лева. За същата тази цена обаче ще постигнете изключително високи резултати по отношение на домашната ви обстановка, ако замените столовете с кухненски ъгъл. Точно поради това днес ви каним да се запознаете с една наистина перфектна колекция от стилни, модерни и изгодни кухненски ъгли, които наистина са идеалната алтернатива за оборудването и на вашия дом.

Трапеза за чудо и приказ ще можете да си спретнете с:

Кухненски ъгъл Тара
  • Кухненски ъгъл Тара

Много елегантна възможност да внесе луксозен почерк във вашия интериор. Този ъглов диван ще ви струва само 390 лева, но ще е винаги до вас в зависимост от нуждите, които имате – за сядане, хранене, сън или подредба на багаж в раклата под седалката;

  • Кухненски ъгъл Бети

Този диван се изработва по поръчка в избрани от вас цветове и вид дамаска. Цената му е по-висока, но пък определено си струва инвестицията, тъй като определено това е изделие, което вдъхновява със своите изискани форми и линии;

  • Трапезен ъгъл Стандарт

Чудесното допълнение, което ще изпълни трапезната зона с уют. Имате ли възможност за мека мебел в кухнята, която да ползвате при трапезната зона изберете именно Стандарт, защото това е продукта, който получите днес и на цена със солидна отстъпка.

Запознайте се с основните творчески модели от Венус и изберете варианта, който е по ваш вкус.