Какво трябва да имате предвид при избор на трикрилен гардероб. Съвети от специалистите.

Гардероби

Три е повече от две и това е достатъчен мотив да се замислим дали да изберем по-обемният гардероб или този, който ще ни заеме по-малко пространство. Личният избор е водещ и разбира се свободното пространство, с което разполагаме. Причините обаче за това кой от предлаганите модели и габарити на гардероби да изберем могат да бъдат доста разнообразие. Всичко зависи до голяма степен от това колко вещи и на колко души смятате да подредите в гардероба. При семействата с деца все не достига място и колкото по-голям е гардероба толкова по-добре. Така за всеки ще има достатъчно място, което да използват за себе си. Но дори и да не сте семейни и да живеете сами ако обичате разнообразието от облекла, обувки и аксесоари със сигурност един голям гардероб би бил доста полезен.гардероб трикрилен

Специалистите съветват – имате ли място винаги купувайте по-голям трикрилен гардероб. Убедени сме, че той няма да остане празен и ще се намери с какво да го напълните. По отношение на външният вид на новата мебел е добре да се постараете с изискванията. Да предположим, че спалнята ви до някаква степен е обзаведена, т.е има легло , скрин  и тоалетка. Не би било много удачно на мебели в лилаво да купите и аранжирате с розов гардероб. Затова е добре да си направите добра преценка и да се заемете с цветовото декориране на стаята. За спални психолози препоръчват да използвате по-нежни и успокояващи тонове. Така няма да напрягате сетивата си, а напротив ще им дадете възможност да се насладят на почивката и уединението. Балансирайте цветовото разнообразие и изберете почти идентични материали, от които да са изработени всички видове обзавеждане в стаята. Това е например една от причините много клиенти да избират именно комплекти, които не само че съдържат необходимите елементи от мебелировката, но и не се затормозяват да ги съчетават, защото всичко е в един и същ стил.

Да се спрем за кратко и на вътрешното оформление на гардероба с три крила. Той разполага с обем, който би задоволил нуждите ни, но това как ще бъдат аранжирани рафтовете, чекмеджетата и лоста за закачалки наистина е особена важност. Един гардероб трябва да е удобен. Сам по себе си той е този който с отварянето ни предоставя възможност много бързо да изберем какво точно да облечем. Ако вътрешността му е хаотична може да губим ценно време и така да закъснеем за важна среща или за работа. Затова винаги внимателно подбирайте модела спрямо това дали ви устройва разпределението във вътрешността му.