тапицирано-легло

Различни решения и модели тапицирани легла (френски спални)

Спални

Дойде време в което много лесно и достъпно можете да обзаведете цялостно Вашето собствено жилище по ваш вкус и стил . Мебели Лени Стил предлагат на своите клиенти голямо разнообразие от всякакъв вид мека , спална, кухненска и холна мебел, а от скоро може да ни се доверите и за качествено хотелско обзавеждане. Специално за вас разработихме и нашия онлайн магазин, който е наистина един впечатляващ, модерен и най- важното много практичен и удобен принцип за реализацията на вашето цялостно обзавеждане. Днес ще поговорим подробно за богатия избор от тапицирани легла и спални, които може да разгледате в нашия магазин. Предлагаме различни видове тапицерии, както и готови тапицирани модели , които може да си избирате сами, както и да си направите сами избор на модел, който да бъде изработен специално за Вас. Предлагаме различни видове и форми табли на самото легло, съответно и текстила с който се обработва може да си избирате сами, или ако Ви хареса може да се спрете на готов модел. Имаме модели , които ще Ви създадат усещането за автентичност и неподправеност и стила , който ще се отрази в дома ви ще бъде наистина един семпъл и в същото време много стилен завършек за Вашата спална стая. Много от моделите разполагат със повдигащ механизъм с различна форма, например овална, която сама по- себе си е доказана в това да бъде удароустойчива и издържлива при непредвидени ситуации на физически натиск. Тези модели определено създават усещането за истински комфорт и удоволствие за сетивата ви. Имаме модели, чиято цветова гама е толкова добре наситена и подчертава целия завършек на спалнята ви стая, че наситените цветове като зелено например успокояват очите и Ви дават възможност за релакс и създават истинско удоволствие от Вашата почивка със елегантната и свежа визия, която притежават . Други от нашите модели за тапицирани легла са по – класически и притежават силата да въздействат върху сетивата така, че наистина да се почувствате като в покоите на кралицата. Със своите форми и строги цветове определено влизайки в своята спалня Вие ще се пренасяте в един различен аристократичен свят, който ще ви  пренесе на светлини години от натовареното Ви ежедневие и това от своя страна дава гаранция за една пълноценна почивка.

Разгледайте онлайн магазинът ни и определено ще бъдете впечатлени от различните по стилове и цветове тапицерии, които предлагаме, както и материалите от които могат да бъдат изработени те . В зависимост от ценовата скала която търсите ние предлагаме различни варианти на тапицерия. Те могат да бъдат разнообразни видове текстил, като промазка, грид или много други разнообразни видове дамаски.  Също така вашия модел легло може да бъде изработен и тапициран от висококачествен кожен материал като  еко кожа, или естествена кожа в най- разнообразни цветови решения.Когато се тапицира таблата на вашето легло, това дава възможност и другите мебели в дома ви да бъдат тапицирани и изработени със съшия материал и цветова линия, за да може да се получи една стилова серия от мебели, които ще придадат визия, която създава цялостна и завършена дизайнерска идея за дома Ви. Материалите с които работим ние са изработени по най висококачествена технология и гарантират освен тяхната перфектна и безупречна визия, също и лесната им обработка и поддръжка, както и тяхната дълга гаранция за живот без видоизменение на цвета или захабяване на самата тапицерия.тапицирано-легло

Да разкажем и малко повече за самите материали, които използваме. Промазаната дамаска е тъкан материал от текстил, получен по органичен способ. Предназначен е за изработката на различни видове тапицерии, тъй като тъканта е с изключителна здравина и висока износоустойчивост, а в същото време може да бъде щампована в разнообразни десени, цветове и релефи, лесна е за почистване и поддръжка и е сравнително евтина като материал. Дамаските „грид” са по- груби като визия и наподобяват естествена тъкан от зебло, което ги прави доста интересни и предпочитани, възможно е да бъдат оцветени в различни меки пастелни тонове и придават на мебелите, в чиито тапицерии се използват, доста приятен облик, наподобяващ рустикалните ретро стилове. Този материал се използва както за обличане на таблите, страниците и челата на спалните, кака и при тапициране на холни и кухненски дивани, фотьойли, табуретки, столове и друга мека мебел. Често при производството на спални се използват освен текстил и различни видове кожа. Изкуствената или така наречена еко кожа е материал, в много случаи предпочитан освен заради по- достъпната си цена, също така и заради разнообразието от цветове и нюанси. Така тапицираната спалня много по- лесно може да бъде съчетана цветово с материала, от който са изработени останалите мебели в помещението, с цветовете на стените, аксесоарите, както и цялостния стил на обзавеждане на стаята. Еко кожата може да прелива от един цвят в друг и така създава усещане за нещо едновременно класическо и в същото време модерно и футуристично. Освен това тапицерията от изкуствена кожа се почиства значително лесно, достатъчни са само мека кърпа и обикновен препарат за миене, за да отстраните от нея повечето вещества, с които може да бъде замърсена. Естествената кожа пък от своя страна е предпочитан материал за облицовка на елементите на спалнята тогава, когато искате да придадете на вашите мебели и цялостния интериор един съвсем друг стил, доста по- тежък и значително по- класически, тъй като тя няма нищо общо с еко кожата като усещане при допир, както и като качество и устойчивост. За изработка на спални се използва телешка кожа от коремната област на животното, целта на което е тя да бъде по- мека, еластична и в същото време устойчива на триене и податлива на обработка дори и при елементи в мебела с по- извити и нестандартни форми. Естествената кожа също може да бъде оцветявана, но, подобно на висококачествените текстилни материали, при нея се използват по- меки и топли пастелни тонове, за да се подсили усещането за мекота, уют и нежност.

В нашият онлайн магазин по всяко време можете да получите подробна информация и съвет както за избор на подходящия за вашия интериор и жилище модел спално обзавеждане, така и за всички видове материали, с които могат да бъдат тапицирани вашите легла и спални, като за тази цел можете да разгледате разнообразните и обширни каталози. А нашите консултанти ще ви помогнат да изберете най- подходящите съчетания, за да бъде задоволен всеки вкус!