Комплект

Вдъхновението – детска стая

Спални

Детската стая, често има няколко различни функции. Това е спалня, място за игра и учене. Важно при декорацията ѝ са цветовете, функционалността на мебелите, както и декоративните елементи. Търсите идеи за детска стая venus.bg, предложенията са разнообразни и практични. Важно детето да се чувства добре в стаята си.

 Най – важно разбира се е леглото. Това може да ви изглежда лесен избор, но трябва да мислите няколко години напред. Изберете по – голямо, защото детето расте бързо и може да се наложи да го сменяте, през няколко години. Едно дете има нужда от място за съхранение на вещи. Планирайте пространството умно, като сложите гардероб и скрин, рафтове и пейка-ракла. Това ще му осигури достатъчно място за да си подрежда дрехите, учебниците и други вещи.

Детско обзавеждане

Превърнете детската стая в магично място:

  • Обособете отделен кът за игри и място за забава. Това би могъл да е и кът за четене с рафтове и стелажи, където детето да подрежда любимите си книжки;
  • Боядисайте в светли нюанси. Това ще създаде хармонична атмосфера;
  • Помислете за практични и удобни мебели за детска стая от venus. Това може да бъде постигнато с избора на двуетажно легло, вграден гардероб или красиви рафтове;
  • Допълване на мебелировката със скрин. Той побира доста дрехи, а в същото време плота му може да бъде използван и като тв шкаф.

Трудност при обзавеждането на детската стая, с която трябва да се справите, е съчетаването на функционалност и чар. Може да помогнете за поддържането на организираност, като ползвате различни варианти за съхранение, като различни рафтове и шкафове. Обособете различни кътчета с определена функционалност, така детето ще се научи да държи стаята си в един изряден вид.

Добре проектираната детска стая от venus, не е трудна за създаване. Когато избирате мебелите, обърнете внимание на функционалността им и стила към който се стремите.